1. Home
  2. Inspiratie
  3. Mooie jurken om à la minute te dragen

Mooie jurken om à la minute te dragen

Door Dionne - Maandag 15 April 2019 | 15:58

Een outfit kiezen in deze tussenfase is lastig. De winter lijkt ver weg en de eerste zonnestraaltjes zijn al tevoorschijn gekomen, maar toch is het nét te koud om met blote benen de deur uit te stappen. Ben jij gek op jurkjes, maar vind je het nog te koud? Wij hebben een aantal mooie jurken op een rij gezet die je tijdens deze periode heel goed aan kunt trekken. Op een broek, met lange laarzen of met een dun jacket. 

Een lentejurk is het kledingstuk waarmee je in de warmere maanden niet zonder kan. Als je op zoek bent naar een instant outfit die je zomaar kunt aantrekken zonder na te denken, dan is een jurk altijd het gemakkelijke antwoord. Dit geldt met name in de lente/zomer, wanneer je alleen een lichtgewicht jasje en mooie loafers hoeft toe te voegen om fashionable de deur uit te stappen. Degenen  onder ons die het fijn vinden om in mooie jurken te leven, mogen zich gelukkig prijzen. Er zijn in deze tussenfase zoveel verschillende stijlen waardoor er voor ieder lichaamstype wel een mooi jurkje tussen zit.

mooie jurken

6 mooie jurken die dit seizoen in je kast mogen hangen

Of je nu de opvallende prints van dit seizoen wil omarmen, wilt investeren in de coolste kleur (hello neon!), of gaat voor een klassieke look in een tijdloze jurk: dit zijn de enige jurken die dit seizoen in je garderobe moeten hangen. Met opties voor werk, het weekend en bruiloften…Good luck!

1. De gele jurk

Over de gele jurk zijn we meer de dan enthousiast. De zonschaduw is ongetwijfeld de warmste tint van het seizoen, dus investeren in een gele zomerjurk is een logisch antwoord. Er zijn genoeg gele midi jurken waarmee jij je zowel op en top chique thuis voelt, als in het weekend en tijdens een chique zomerevenement.

2. De jurk met tailleriem

Het is tijd om je taille te accentueren, want de jurk met tailleriem is groot nieuws dit seizoen, of je nu kiest voor een trendy wikkeljurk of een klassiek statement item. Deze jurk is flatterend en chique en is jouw nieuwe garderobe held voor zowel kantoor- als weekendverband.

3. De prairie dress

Degenen onder ons die liever hun armen bedenken, zullen blij zijn met deze – oversized lange mouwen jurken – trend. De prairie jurken (zo staat deze trend bekend in de modewereld) wordt ontworpen in een bloemenprint en heeft een midi lengte. De jurk kun je het beste combineren met een platte schoenen voor een tijdloze look. The best of all?  Als het weer even niet zo lekker mee zit, dan kun je dit item eenvoudig combineren met een leren jurkje en zwarte cowboyboots.

4. Denim Days

Een denim jurk is het beste go to item voor in het weekend. Een mini spijkerjurkje kun je eenvoudig dragen op vakantie, terwijl de langere variant ook makkelijk met slecht weer gedragen kan worden. Wij zijn vooral geïnteresseerd in donkere denim jurken.

5. De shirt dress

Flatterend en onoverwinnelijk: de shirt dress is onbetwistbaar het meest tijdloze item dat in je kast hangt. Van op maat gemaakte opties voor naar kantoor tot meer ontspannen varianten voor weekenden weg: we beloven dat je veel plezier gaat hebben van je shirt dress.

6. Animal prints

High street merken worden dit seizoen weer wild van jurken met dierenprints en ze bieden talloze opties aan, van luipaard en slang tot tijger. Ga jij voor een klassieke print of juist voor een felgekleurd item? Voeg een paar witte sneaker toe en je outfit is compleet.

Zo, dit waren ze dan. De 6 stijlen op het gebied van jurken waarmee je dit seizoen goed voor de dag kunt komen. Misschien kopen wij van iedere stijl wel één exemplaar…

Lees ook