1. Home
  2. Inspiratie
  3. Yellow it is: de leukste gele jurken voor je verzameld

Yellow it is: de leukste gele jurken voor je verzameld

Door Dionne - Maandag 18 Maart 2019 | 10:01

De hottest kleur aankomend seizoen? Geel, oftewel Aspen Gold. Deze kleur gaan we vooral terugzien en dan vooral in fijne zomerse gele jurken. Aangezien de temperaturen de laatste tijd oplopen tot maar liefst 15 graden, mogen we best al een beetje oriënteren op de lente/zomer nietwaar? En met welke kleur kan dat beter dan geel? Bij geel denk je over het algemeen aan warme dagen, blauwe stranden en vakanties. We love it! Neem een deep breath en begin met het shoppen van de leukste gele jurken voor aankomend seizoen! 

Gele jurken: je hoeft er niet als Tweety bij te lopen

De kleur geel is een warme tint en daarom juist populair in de lente/zomer. Het klopt namelijk echt dat je van de kleur geel vrolijk wordt en je valt lekker op. Dit jaar is de kleur gelukkig opnieuw in de mode en hangen de winkels weer vol met gele items. Naast lichtgeel zien we zien ook veel items in kanariegeel.  Van een animalprint tot ruitjes en tartan: alles mag én kan!

gele jurken

Herinner je de tartan-outfit van Alicia Silverstone in Clueless nog? Juist. Het wordt tijd om een gele tartan dress te bestellen. En hoe zit het met de luipaardprints van Tom Ford in neon geel? Geen zorgen, je zult er niet als Tweety uitzien. Het is maar net wat beter bij jou past en waar jij je prettig in voelt. Mag jouw outfit wel een beetje opvallen of houd je het basic en effen? All you have to do is pick the right dress! Enne, het hele gele jurkje mag ook best in maart al gedragen worden met een warme knit of een dik vest (mocht dat nodig zijn, because the climate is changing…).

Zo, hebben we je overtuigd? Kies dan het perfecte jurkje uit het aanbod gele jurken hieronder en create you own sunshine. 

Ben je benieuwd naar de overige trendkleuren voor aankomend seizoen? Lees dan Dit zijn de knappe mode kleuren 2019

Lees ook