1. Home
  2. Inspiratie
  3. Met deze neon jurken blijf je niet onopgemerkt

Met deze neon jurken blijf je niet onopgemerkt

Door Dionne - Maandag 05 November 2018 | 14:15

Deze trend doet je denken aan markeerstiften, verkeerslichten- en hesjes. If we like it or not: neon jurken zijn een ding. We schreven er al eerder over in 5x modetrends voor het najaar. Toch is deze trend het waard om iets beter onder de loep te nemen, want hoe lang is het geleden dat we in neon-items mochten lopen? Juist, de gouwe ouwe nineties. Met een aantal neon items in je garderobe blijf je in ieder geval niet onopgemerkt. Enne, laten we eerlijk zijn: het is toch best leuk als we onderstaande beelden bekijken? 

Je hebt wellicht Kim Kardashian en Blake Lively al in neon gezien de afgelopen tijd. Ze waren ook niet te missen, want ze droegen opvallende outfits in mega felle kleuren. Voorheen dacht je: ‘wat een modeflater’, maar voor dit seizoen zijn neon kleuren een essential in je kast. Natuurlijk is het even wennen, maar net als bij iedere trend duurt het niet lang of je stapt aan boord. Je moet er alleen voor zorgen dat je de trend goed combineert om er niet van top tot teen uit te zien als een highlighter. Eerst kwam er zuurstokroze, toen bananengeel en ten slotte de meest gedurfde appelgroen.

neon jurken

Beeld cc rechts: Lisaplace.se

Neon jurken: geef je zelfvertrouwen een boost!

De kleur straalt zeker een gevoel van zelfvertrouwen uit en alles wat naast je loopt ziet er maar saai uit, likey likey! Er is geen betere manier om door de donkere winterdagen te komen door een boost aan je outfit te geven met deze eyecatchers. Het lijkt moeilijk om deze trend te diggen, maar dat is niet helemaal waar. Begin kalmpjes aan met een misschien net iets minder opvallende neon kleur. Combineer het neon jurkje met een fishnet panty en je bent helemaal klaar om de dag te beginnen. Dit zijn onze favoriete neon jurken, ben jij al overstag?

Tijd om deze trend te rocken

Neon strapless jurk van

Biba Style

€ 35,00

Ben je benieuwd naar andere kleuren die deze herfst/winter in je garderobe moeten hangen? Lees dan “Dit zijn de modekleuren voor in je herfst/winter garderobe”

Lees ook