1. Home
  2. Inspiratie
  3. DIY: Sinterklaas mode surprise maken

DIY: Sinterklaas mode surprise maken

Door Marise Doeve - Vrijdag 22 November 2013 | 10:40

You either love it or hate it; surprises maken. Is dit een Sinterklaas traditie die zich bij jouw vriendinnengroep of misschien familie voort heeft gezet? En ben je op zoek naar inspiratie? Dan hebben wij de leukste surprise ideeën voor je, allemaal gerelateerd aan mode.

Al op de middelbare school hadden mijn surprises altijd wel iets met mode te maken. Ik kreeg lippenstift (lees: een groot stuk opgerold karton), een geknutselde kledinghanger en zelfs een keer een complete catwalk (lees: schoenendoos met barbies erop).

Maar nu ik zelf op zoek was naar ideeën voor een mode surprise maken, bleek er op het Internet niet veel over mode surprises te vinden. Als ik al iets vond dan was het redelijk kinderachtig terwijl ook genoeg volwassenen (lees: ik!) surprises willen maken. En dus ging ik iets creatiever op zoek en besloot ik de leukste vondsten met jullie te delen.

Zo ben ik helemaal wild van de Chanel N°5 parfum clutch (ook al is dat niet de makkelijkste) maar ook de Chanel paper bag is één van mijn favorieten. Zo makkelijk en zo leuk.

Mode surprise maken mode-surprise-maken-hermes-tas-fotolijst mode-surprise-maken-placemet-clutch-chanel-tas

Zie jij er iets tussen staan wat je wel zou willen maken? Of het nou voor de surprise is of gewoon omdat je het zelf wil hebben? Hier vind je alle tutorials:

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Spijkertas – Chanel N°5 parfum clutch – Hermés tas van papier – Fotolijstje van wcrollen – Clutch gemaakt van placemat – Chanel paper bag

Veel plezier met fröbelen!

Lees ook