1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Inwear

Merk in de spotlight: Inwear

Door Marise Doeve - Dinsdag 15 Januari 2013 | 11:41

Merk in de spotlight: InWear

Tijd voor een nieuw merk in de spotlight! Deze keer richten we de spotlight op het Deense merk InWear. Al twee keer deden we een mooie winactie met dit merk waardoor wij benieuwd werden naar het verhaal achter InWear.

Je zou het misschien niet verwachten maar InWear is geboren in het Kopenhaagse nachtleven. In 1969 startte Niels Martinsen, oprichter van InWear, op achttienjarige leeftijd een nachtclub in Kopenhagen. Zijn vriendin was ontwerpster waardoor hij met het idee kwam om haar kleding te laten ontwerpen voor de meiden op de dansvloer. InWear was geboren.

Vandaag de dag zie je deze geschiedenis niet meer aan het merk af. De kleding van het merk is volwassener geworden en zo is het merk uitgegroeid tot een collectie voor dames vol prachtige city outfits en casual wear. Kwaliteit en stijl staan hierbij altijd voorop.

De kleding van InWear wordt wereldwijd verkocht van China tot Canada. In de jaren ’90 vierde het merk haar hoogtij maar sinds een paar jaar moet het merk weer hard aan de weg timmeren om meer bekendheid te genieten. Een succes mogen we wel zeggen want we zien de kleding bij steeds meer winkels verschijnen en ook online steeds populairder worden.

Inwear: ‘makkelijke mode met geweldige pasvormen’

 

De kleding is niet bepaald goedkoop maar zoals Thomas Ulstrup, brand director van InWear al zei: “Het is de bedoeling dat consumenten producten aanschaffen voor op de lange termijn. Een volgend seizoen kunnen de kledingstukken gecombineerd worden met trendy items en daardoor zijn ze toch nog up-to-date.”

InWear beschrijft zichzelf als ‘makkelijke mode met geweldige pasvormen’. Designer Lene Borggaard vind het belangrijk dat vrouwen hun kleding aan kunnen schieten en erop kunnen vertrouwen dat hun figuur er perfect in uitkomt.

Bij InWear kun je vertrouwen op kleding van een hoge kwaliteit met internationale flair en altijd een eigenzinnige twist. De kleding is net zo goed geschikt voor een dagje in de stad, werken of natuurlijk voor een avond uit.

Lees ook