1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Lipsy London

Merk in de spotlight: Lipsy London

Door Moniek Linssen - Vrijdag 01 Augustus 2014 | 12:10

merk-lipsy-london

Uitgenodigd voor een bruiloft? Of binnenkort een feestje? Dan moet je écht even een kijkje nemen in Lipsy London via ASOS. Dit Britse merk is gevestigd in hartje Londen en volgt op deze manier de laatste trends. Het label biedt vele jurkjes in alle soorten en maten, van sexy bodyconjurk tot elegante maxi-jurk.

Het merk
Lipsy London werd opgericht in 1988 en heeft tot op de dag van vandaag meer dan zeventig winkels wereldwijd. Daarnaast kun je het merk ook online shoppen, via hun eigen site of Jurkjes.nl natuurlijk. Ze richten zich op de zelfverzekerde en modebewuste vrouwen, die vooral veel plezier in het leven willen maken. Of het nou een avondje stappen is, een date is met die leuke jongen of zélfs een zakelijke meeting; voor vele gelegenheden is er een feminine jurkje te vinden.

Collectie
De collecties van Lipsy London bestaan vooral uit feestelijke jurkjes. Alle kleuren van de regenboog zijn verkrijgbaar, of je nu van een bordeauxrode kleur houdt of juist een statement print. Deze grote variatie aan tinten – en daarnaast ook maten – , maakt de collectie zo bijzonder, omdat er voor iedereen iets te vinden is. Een ander voordeel is dat het label rekening houdt met verschillende typen lichaamsvormen. Zo zie je body hugging varianten voor een zandloperfiguur of getailleerde modellen voor een recht figuur. Naast al deze jurkjes vind je er ook andere kledingstukken en accessoires, van tops en kimono’s tot jassen en tops.

Samenwerkingen
Lipsy London loves samenwerkingen. Het merk weet keer op keer de meest trendy celebrities te strikken voor een kledingcollectie. Zo waren de Kardashians al eerder aan de beurt en voor de herst-wintercollectie 2014 is Michelle Keegan de gelukkige. De TV-sterren geven een extra toevoeging aan het Lipsy-assortiment door hun eigen stijl erin te verwerken. De Kardashian Kollection bestaat bijvoorbeeld uit veel strakke jurkjes met kant en sexy details, precies in de stijl van Kim, Kourtney en Khloe. De collectie van Michelle Keegan is nét iets meer gevarieerd: naast de fashionable jurken zijn er ook veel casual items te vinden.

Nieuwsgierig geworden naar dit populaire merk? Neem dan snel een kijkje op de Lipsy London via ASOS om jurkjes te shoppen voor een bruiloft, feestje of date.

Sfeerindruk krijgen van de nieuwste collectie? Bekijk het campagnefilmpje hier:

Lees ook