1. Home
  2. Inspiratie
  3. Maison Martin Margiela for H&M

Maison Martin Margiela for H&M

Door Admin - Dinsdag 12 Juni 2012 | 10:45

Na eerdere samenwerkingen met modeontwerpers als MarniVersace en Lanvin ging het gerucht dat H&M de samenwerking aan zou gaan met Maison Martin Margiela. Nu heeft de Zweedse modeketen dit gerucht bevestigd en de collectie zal aankomende herfst/winter in de winkels liggen! 

Maison Martin Margiela is een Frans modehuis die altijd haar eigen pad heeft gevolgd, vaak buiten de gebruikelijke fashion standaarden. Het modehuis is erg blij met de samenwerking met H&M. Ze zijn van mening dat ze op deze manier een nieuwe interpretatie van hun visie kunnen bieden. “We zullen de twee contrasterende werelden van de twee modeketens samenbrengen op een manier die iedereen zal verrassen”, aldus Maison Martin Margiela.

Margareta van den Bosch, creative advisor bij H&M, is ook erg enthousiast over de samenwerking. “Het zal een groot en gedenkwaardig fashion moment worden”, zegt ze. De collectie zal bestaan uit kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Vanaf 15 november zal de collectie wereldwijd in 230 H&M winkels én online te koop zijn.

Bekijk hieronder het korte, maar leuke preview filmpje.

Lees ook