1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jurkje voor een bruiloft nodig? Steps helpt je!

Jurkje voor een bruiloft nodig? Steps helpt je!

Door Elise Takkenberg - Woensdag 03 Juli 2013 | 12:01

Heb je binnenkort een bruiloft? Dan ben je vast al bezig met je outfit! Het is immers lastig om een geschikte outfit te vinden. Je wilt er chique en stijlvol uitzien, maar tegelijkertijd het jurkje na de bruiloft ook nog kunnen dragen. Het is zonde om voor één dag een jurkje aan te schaffen en het is dus fijn als je het jurkje de rest van het jaar ook kunt dragen.

Modeketen Steps begrijpt jouw eisen en organiseert aankomende zondag een speciaal ‘Wedding Event’ in haar Dresses Shop in Maastricht. Tijdens het event wordt je geholpen een feestelijke outfit te selecteren. De Limburgse styliste en modeblogger Edith Dohmen zal je persoonlijk adviseren over je kledingkeuze. Naast styling tips worden ook de do’s and don’ts voor een bruiloft besproken. Er wordt ingegaan op verschillende dress codes, zodat alle genodigden iets aan het event hebben.

Wedding Event

De winkel is vanaf 12:00 geopend en de gasten worden ontvangen met een hapje en een drankje. Het event vindt plaats op 7 juli 2013 in de Steps Dresses Shop in Maastricht, dit filiaal werd vorig jaar geopend door Addy van den Krommenacker. De winkel is gericht op jurken en is ingericht met een vintage stijl. Als je zondag niet aanwezig kunt zijn, kun je ook een kijkje nemen in de andere speciale jurkenfilialen (Amsterdam, Den Bosch en Utrecht).

Je kunt je voor het Wedding Event aanmelden via Steps.nl.

Wil je online op zoek naar een jurkje voor een bruiloft? Klik hier voor onze bruiloft jurkjes selectie.

 

Steps jurkje voor een bruiloft | Wedding event | Jurkjes.nl

Lees ook