1. Home
  2. Inspiratie
  3. Isabel Marant voor H&M

Isabel Marant voor H&M

Door Elise Takkenberg - Tuesday 11 June 2013 | 09:15

Na onder andere Jimmy Choo, Roberto Cavalli en Maison Martin Margiela gaat modeketen H&M opnieuw een samenwerking aan met een bekend designer. Deze keer is het niemand minder dan Isabel Marant die haar Franse invloeden in een herfstcollectie zal verwerken.

“Ik ben gevleid met deze samenwerking”, laat Marant weten,”H&M werkt alleen met de beste designers en deze uitnodiging is dan ook een eer. Ik wil kleding ontwerpen die sexy en stijlvol is”. Haar stijl is een mix van urban streetstyle, boho elegantie en rock ‘n roll en sluit daardoor naadloos aan bij de keten.

H&M vertelt met trots over de samenwerking: “Ze heeft een fantastisch oog voor detail en is in staat kleding te ontwerpen die mensen daadwerkelijk dragen. Wij weten zeker dat onze klanten enthousiast zullen zijn over de collectie”.

Isabel Marant voor H&M: de collectie

De herfstcollectie is vanaf 14 november 2013 verkrijgbaar in 250 filialen wereldwijd en in de online shop. De collectie zal behalve vrouwen- en tienerkleding ook een mannencollectie bevatten. Naast de kleding ontwerpt Marant een aantal accessoires.

Wij kunnen niet wachten! Wat vind jij van deze samenwerking?

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.