1. Home
  2. Inspiratie
  3. H&M Design Award 2014

H&M Design Award 2014

Door Shelley Beekman - Dinsdag 14 Januari 2014 | 15:44

h&m design award 2014

Elk jaar organiseert H&M de ‘H&M Design Award’, mode ontwerpers van de beste designscholen over de hele wereld worden geselecteerd en mogen hun collectie aan de vakkundige jury laten zien. De finalisten zijn inmiddels bekend en de ontwerpen zijn ook dit jaar zeker niet mis!

De finalisten hebben al een bedrag van € 5000,- euro gewonnen en zullen nu hun ontwerpen laten zien aan de internationale mode jury – met o.a. de fashion editors van zowel de Italiaanse als de Britse vogue -. Zij zullen de uiteindelijke winnaar bepalen en deze mag een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 50.000,-. Dat is nog niet alles, de winnaar mag ook nog eens zijn of haar ontwerpen laten zien op de Mercedes Benz Fashion week!

Jij maakt kans om een trip voor twee personen te winnen naar deze fantastische fashion show. Klik hier en stem op jouw favoriete ontwerper. Stuur een tweet met jouw commentaar en wie weet zit jij straks front row in Stockholm. Mocht je niet tot de lucky girls behoren, niet getreurd een deel van de collectie van de winnaar zal dit najaar in een aantal winkels te verkrijgen zijn.

De acht finalisten van dit jaar zijn:
Henriëtte Tilanus – de enige Nederlandse deelneemster -, Eddy Anemian, Jia Hua, Devon Halfnight Leflufy, Xiao, Li, Lina Michal, Sophie Sälekari en Camilla Woodman. Bekijk hier hun volledige collectie en stem meteen op je favoriet.

h&m design awards 2014

h&m design awards 2014

Wij zijn heel hard aan het duimen dat onze Nederlandse trots Henriëtte gaat winnen. Wie hoop jij dat wint?

Lees ook