1. Home
  2. Inspiratie
  3. Editor’s tips: time flies when you’re having fun

Editor’s tips: time flies when you’re having fun

Door Merel Van Hees - Dinsdag 23 December 2014 | 16:12

FashCom kantoor
Dit is ‘m dan, mijn allerlaatste Editor’s tips alweer… De uitspraak time flies when you’re having fun gaat absoluut op bij FashCom, wat heb ik een hoop geleerd en wat was het gezellig! Met deze Editor’s tips blik ik terug op de leuke stageperiode en artikelen die ik de afgelopen maanden heb geschreven, maar natuurlijk kijk ik ook naar wat er nog gaat komen; Kerst en Oud & Nieuw.

Ik herinner me het nog als de dag van gisteren, daar stond ik dan in het kantoor als een broekie. Op van de zenuwen mocht ik gelijk mijn eerste artikel gaan schrijven. Herinner je mijn eerste Editor’s tips #treinleven nog over hoe leuk een trein eigenlijk kan zijn? Nou dat neem ik voor een gedeelte terug hoor. Wat heb ik vaak te maken gekregen met vertragingen omdat er weer een machinist zoek was of omdat de trein gewoon simpelweg het spoor bijster was. Dus ben je van plan om stage te lopen of te gaan werken in Amsterdam? Ga dan absoluut in Amsterdam wonen, handig maar ook heel leuk!

Hoogtepunten
Het absolute hoogtepunt was toch echt de lancering van Spijkers en Spijkers x Specsavers. Wat gaaf om dit mee te maken. Helaas was ik die dag zelf niet zo’n hoogtepunt… Door wat miscommunicatie dacht ik dat ik niet meer mee zou gaan naar dit event en dus had ik mijn grootste slobbertrui uit de kast getrokken. Dit had ik beter niet kunnen doen want aan het einde van de dag stond ik toch echt oog in oog met Riet Spijkers wat te babbelen. Tip: Kleed je altijd stijlvol en als een echt modemeisje want je weet nooit waar de dag je brengt.

Oh het Elle x Levi’s x Men at Work event mag toch echt niet ontbreken in mijn lijstje met hoogtepunten. Een avond vol fashion, foodie en goede muziek, dat wil toch niemand missen. Als klap op de vuurpijl werden we ook nog getrakteerd op een miniconcert van Chef’special! Tijdens deze avond kwam ook wel mijn shopverslaving naar boven, die spijkerbroeken van Levi’s kon ik toch echt niet laten liggen. Dit bracht me dan ook gelijk op een idee voor een nieuw artikel, 11 tekenen van een shopverslaving. Dit artikel leest super makkelijk weg en is (helaas) heel herkenbaar.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar wat vond ik nou de leukste artikelen om te schrijven? Artikelen waar ik lekker een eigen draai aan kan geven zoals Elke dag een ander jurkje en natuurlijk de Editor’s tips. Bij deze artikelen kun je lekker je fantasie gebruiken maar er toch een serieus tintje aan plakken.

Kerst & NYE
Morgen is het alweer Kerstavond, wat gaat de tijd toch snel. Dit jaar vier ik 3 dagen Kerst en als je bij Jurkjes.nl werkt betekent dat natuurlijk ook 3 verschillende kerstjurkjes. Jij hebt je kerstjurkjes natuurlijk ook al lang en breed in huis, maar ben je nou nog op zoek naar een mooie New Year’s Eve jurk? Neem dan een kijkje op de pagina met feestelijke jurkjes. Als je snel bestelt heb je ‘m nog voor Oud en Nieuw in huis, werp voor de zekerheid nog wel even een blik op de levertijd. Ook nog op zoek naar chique panty’s? Spice je oude panty’s gewoon op met leuke glittertjes. Stralen zul je!

Fashionable Festive Days and a Happy New Year!

Lees ook