1. Home
  2. Inspiratie
  3. Editors tips: de Gooische Vrouwen zijn back!

Editors tips: de Gooische Vrouwen zijn back!

Door Merel Van Hees - Dinsdag 02 December 2014 | 16:34

Editors tips Gooische Vrouwen

In het Amsterdamse DeLaMar Theater is gisteren de film Gooische Vrouwen 2 in première gegaan. Klappertandend liepen talloze BN’ers over de rode loper en hadden ze hier en daar tijd voor een kort praatje. Thuis zat ik aan de buis gekluisterd, benieuwd naar de mooie jurken die altijd weer voorbij komen op zo’n avond. Stiekem hoopte ik ook op een sneakpreview van de film, wat exclusieve beelden die nog niet getoond waren. Helaas moet ik het nog even bij de trailer houden, met de nadruk op even gelukkig!

Na alle seizoenen gezien te hebben kwam er dan eindelijk een film, Gooische Vrouwen 1. En wat was die leuk, het was in 2011 ook de meest succesvolle Nederlandse film sinds 1986. En nu, na 3 jaar wachten staat dan eindelijk deel 2 voor de deur. En zoals de trailer zegt belooft het Gooischer dan ooit te worden…

Het verhaal
De vier vriendinnen zijn weer terug en maken weer van alles mee. Claire komt totaal veranderd terug uit Afrika en haar vriendinnen Cheryl, Anouk en Roelien herkennen haar niet meer. Cheryl ontdekt dat haar man Martin haar weer heeft bedrogen en zet in op een echtscheiding. Ook Anouk is ongelukkig en dreigt hierdoor een eetprobleem te ontwikkelen. Bij Roelien lijkt het leven juist perfect te gaan, haar man Evert heeft haar net ten huwelijk gevraagd. Een noodlottig en bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Het belooft weer een film vol met humor en romantiek te worden. Ik ben heel benieuwd en kan niet meer wachten. De première was dan al wel gisteren, maar voor ons draait de film voor het eerst in de bioscoop op 4 december. Je raad dus wel waar ik mij deze avond bevind? Juist, ik zit in de bios met een mijn mooiste jurk aan, een heerlijk bakje popcorn en een glas champagne, net als een Gooische Vrouw.

Sleep snel je vriendinnen mee voor een gezellig avondje in de bioscoop. Kun je niet meer wachten? Hieronder kun je de trailer bekijken.

Lees ook