1. Home
  2. Inspiratie
  3. Editor’s tips: perfect hair & lekkernij

Editor’s tips: perfect hair & lekkernij

Door Merel Van Hees - Dinsdag 21 Oktober 2014 | 17:58

Editors tips Merel | Jurkjes.nl

Kijk maar naar buiten, dan hoef ik verder weinig te zeggen; de herfst is begonnen! Ze spreken zelfs van een zware storm vandaag… Tijd om dus lekker knus binnen te zitten voor de open haard met lekkernijen en warme chocomel. Of organiseer een ultiem beautydagje voor jezelf want met dit weer heeft je haar een super goede verzorging nodig wil je niet elke dag paraderen met een bad hair day. 

Perfect hair
Als ik een euro zou krijgen voor iedere keer dat mijn vriendinnen een bad hair day hebben, dan zou ik snel rijk zijn. Ik heb eigenlijk best veel geluk met mijn haar, ik heb maar 2 producten nodig; shampoo en serum. Helaas niet zomaar een shampoo en serum die bij een Etos in de schappen ligt. Nee, het zijn kappersproducten. De L’ANZA Daily Elements Remedy shampoo en het Curl Building serum van Davines hebben mijn hart absoluut gestolen. De shampoo is perfect voor mijn hoofdhuid en de serum geeft mijn haar de ultieme krul en glans. Duurder, maar het is me het absoluut waard!

Curl secret
Oké ik moet toegeven, soms heb ook ik een bad hair day. Tot nu toe weet ik dit op te lossen met mijn geliefde krultang maar daar gaat zo onnodig veel tijd inzitten. Maar afgelopen week in de trein viel mijn oog op een advertentie van BaByliss Curl Secret, een krultang die je haar super snel en automatisch krult, wat een uitvinding! En heb je nou geen bad hair day of gewoon geen krullen van nature, het is ook best leuk om gewoon krullen te faken. Dit item staat nu zeker bovenaan mijn verlanglijstje!

Cup a la Cake
Gisteren had ik geen bad hair day, maar een bad day. Een dag die gedoemd was te mislukken eigenlijk. Het enige wat deze dag nog goed kon maken waren heerlijke cupcakes van Cup a la Cake, dit is een schattig winkeltje gevestigd aan de Westermarkt in Amsterdam. Mijn liefde voor deze cupcakes is ontstaan door mijn collega Myrthe, zij nam de heerlijke cupcakes als traktatie mee naar kantoor. Aan het einde van mijn dag stond ik dus – als een kind in een snoepwinkel zo blij – de cakejes te bewonderen. Na enige twijfel had ik 5 mini taartjes in een doosje laten inpakken en liep ik met een voldaan gevoel de winkel uit. Mijn dag was weer helemaal goed!

Bastogne parfait à la ‘t Zusje
Vooruit, nog een lekkernij dan! Als je aan mij vraagt waar je mij ’s nachts voor wakker kunt maken (op de cupcakes na)? De Bastogne parfait van brasserie ’t Zusje! Je mag me overigens voor elk gerechtje wat voorbij komt op de kaart wakker maken want Brasserie ’t Zusje is ongetwijfeld mijn favoriete restaurant. Je kunt hier voor een vast bedrag onbeperkt genieten van kleine tapas gerechtjes. Leuke bijkomstigheid; je wordt vooral bediend door mannelijk schoon.

’t Zusje heeft 6 locaties die zich vooral in het midden van het land hebben gevestigd. Zit er geen locatie bij jou in de buurt? Niet getreurd, de chefkok van ’t Zusje heeft speciaal voor alle grote fans het geheime recept van de Bastogne parfait onthuld.

Lees ook