1. Home
  2. Inspiratie
  3. Editor’s tips: relax zondag

Editor’s tips: relax zondag

Door Merel Van Hees - Dinsdag 30 September 2014 | 16:54

Editor's Tips Merel | Jurkjes.nl

Zondagen, altijd volgepropt met dingen waar je de rest van de week geen tijd voor hebt. Maar afgelopen zondag had ik voor het eerst sinds tijden weer een heerlijke relax dag. Weet jij nooit wat je moet doen en verveel je je snel? Lees hier mijn tips om jouw zondag te vullen!  

Gelpolish
Om de drie weken op zondag staan mijn nagels – en die van mijn moeder –  op de planning om deze weer te voorzien van een leuk kleurtje Gelpolish. Ken je dit nog niet? Gelpolish is nagellak maar dan met de houdbaarheid van gel. Ik hoef weken niet meer naar mijn nagels om te kijken, heerlijk! Maar welke kleur moest ik deze keer weer kiezen… Uiteindelijk ben ik voor de Romantic Red gegaan. De naam zegt het al, een prachtig dieprode kleur.

Er zijn online veel merken verkrijgbaar maar helaas heeft niet elk merk dezelfde kwaliteit… Dus wil je dit nou ook proberen? Bij ICI PARIS heb je het KISS starterspakket, deze is van hoge kwaliteit en heel belangrijk, niet duur!

Voetbal dilemma
In de middag was ik jawel, te vinden op het voetbalveld. Maar voordat ik eindelijk het clubje van mijn vriend kon supporten moest ik eerst een geschikte outfit uitkiezen. Simpel denk je? Nou nee! Het was een warme zondag maar stiekem is het nog best koud zo langs de zijlijn aangezien je 90 minuten stil staat, oké op het juichen voor dat spetterende doelpunt van vriendlief na dan.

Na lang wikken en wegen had ik mijn outfit compleet. Een spijkerjeans met panterprint, zwarte blouse en twee verschillende vestjes. Een fluffy vestje voor als dat koude windje kwam opzetten en een dun zwart vestje voor als de zon fel brandde op mijn rug. Helaas wel wat sjouwwerk maar ik heb in ieder geval heerlijk kunnen genieten van de wedstrijd. Dus ben je binnenkort van plan ook bij de passie van vriendlief te gaan kijken? Zorg voor laagjes in je kleding, zo ben je op ieder weertype voorbereidt!

Nieuwe Buren
Na een dagje voetbalveld is niets fijner dan lekker voor de buis hangen, zondag is ongetwijfeld mijn favoriete tv-dag. Waarom? De oer-Hollandse Linda de Mol is weer terug met Miljoenenjacht en sinds drie weken is er een nieuwe serie op tv, Nieuwe Buren. De serie is gebaseerd op het boek van Saskia Noort, wat ik tevens ook een hele goede schrijfster vind, maar dat even terzijde. De serie vertelt het verhaal van Peter en Eva die met veel tegenzin in een Vinexwijk gaan wonen. Ze ontmoeten al snel hun overburen Steef en Rebecca. Tussen de vier volwassenen ontstaat een intense en slopende vierhoek verhouding die eindigt in een groot bloedbad… Super spannend dus en zeker de moeite waard om te gaan volgen!

Lees ook