1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dress Red Day en 9x de leukste rode jurkjes

Dress Red Day en 9x de leukste rode jurkjes

Door Admin - Maandag 24 September 2012 | 13:59

Haal jouw favoriete rode jurkje uit de kast en steun Dress Red Day! Want wist jij dat hart- en vaatziekten de nummer één doodsoorzaak zijn bij vrouwen? Om hier aandacht voor te vragen organiseert de Hartstichting op zaterdag 29 september een nieuwe Dress Red Day.

Op deze dag staat de kleur rood dus in het teken van hart- en vaatziekten bij vrouwen. De Hartstichting roept zoveel mogelijk mensen op om deze kleur te dragen. Van een sexy rood cocktail jurkje tot een elegant, vrouwelijk model en een casual longsleeve, dress red! Want naast het feit dat je hiermee laat zien dat je Dress Red Day steunt, maakt rood van elke vrouw een plaatje! Ook voor de heren geldt, trek dat rode t-shirt, die rode All-Stars of rode muts uit de kast en laat zien dat je Dress Red Day steunt!

Dress Red Day evenementen
Op en rond 29 september worden er door het hele land evenementen georganiseerd waarbij aandacht wordt gevraagd voor Dress Red Day. Zo organiseert Fab Magazine een speciaal Dress Red Day event in Amsterdam. Kom tussen 12.00 en 14.00 naar het Stedelijk Museum, dress red en maak kans op prachtige Fab rode prijzen! Om hart- en vaatziekten te voorkomen is bewegen belangrijk. In 13 steden door het hele land staan daarom Hartstochten in het teken van de Dress Red Day. Benieuwd in welke steden de Hartstochten plaatsvinden? Bekijk de site van de Hartstichting.

Geen rood jurkje in je kast hangen? Bij Jurkjes.nl vind je ruim 1000 prachtige rode jurkjes!

Lees ook