1. Home
  2. Inspiratie
  3. De roodste jurkjes voor Dress Red Day 2015

De roodste jurkjes voor Dress Red Day 2015

Door Britte Kramer - Donderdag 24 September 2015 | 15:21

Dress Red Day 2015
Dinsdag 29 september aanstaande is het weer Dress Red Day (wat wij uiteraard ombouwen tot Red Dress Day). Een dag in het leven geroepen door de Hartstichting, om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. En omdat het nu eenmaal het beste is om het nuttige met het aangename te verenigen. Want geef toe: wie vindt het níet aangenaam om zich in het rood te hullen? Een rood jurkje zorgt geheid voor een kick-ass attititude, fleurt je dag zo lekker op en doet potentiële lovers in katzwijm vallen. Wie nu bestelt heeft haar red dress precies op tijd in huis!

Verzendtijd
Wil je jouw jurkje inderdaad vóór dinsdag in huis hebben, zorg dan wel dat je bij een van onze Nederlandse shops bestelt en check de verzendtijd nog even (maximaal twee werkdagen dus, dan zit je goed). Bij ASOS red je het qua verzendtijd helaas niet, tenzij je gebruikmaakt van hun ‘next day delivery‘-service (€ 15,-). Maar hé, mocht de post wat vertraagd zijn: een rood jurkje kan altijd!

Dress Red Day 2015
Van links naar rechts: Scotch & Soda , € 129,95 | NIKKIE., € 159,99 | Warehouse, € 35,- | Hugo Boss € 199

Van basic thuisblijfgevalletjes tot glinsterende show-stoppers
Omdat ’t dit jaar op een dinsdag valt hebben we ons vooral gefocust op zakelijke jurkjes en school-proof exemplaren. Maar hier vind je nog véél meer rode jurkjes: van spotgoedkoop tot reuze-exclusief, van vaalrood gestreept tot effen vuurrood en van basic thuisblijfgevalletjes tot glinsterende show-stoppers. Je merkt ’t: niemand heeft een excuus om zich dinsdag NIET in het rood te hullen!

Waarom je je rode jurkje online zou kopen? Lees hier maar!

Lees ook