1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dress Red Day

Dress Red Day

Door Merel Van Hees - Woensdag 24 September 2014 | 08:00

Op zaterdag 27 september is het weer Dress Red Day, deze dag staat in het teken van – je raad het al – rood! Tijd om de rode jurkjes weer uit de kast te halen en hart- en vaatziekten te steunen want wist jij al dat dit doodsoorzaak nummer één is bij vrouwen?

In de week van 20 tot en met 27 september vraagt de Hartstichting om geld in te zamelen en in actie te komen. Er zijn dit jaar weer super leuke acties opgezet, zo is er in Apeldoorn een kledingbeurs en in Zevenhuizen kun je genieten van een heerlijke high tea met aansluitend een modeshow. Ook Bekend Nederland zet zich in voor de Hartstichting. Neem nou fashion ondernemer Dyanne Beekman, zij heeft voor deze actieweek accessoires ontworpen die exclusief te koop zijn bij Etos. Natuurlijk gaat een deel van deze opbrengst naar de Hartstichting.

Geen tijd om een actie te organiseren? Toon dan je betrokkenheid en hul je zaterdag in je rode jurkje! Heb je nog geen rood jurkje? Shop deze dan snel op Jurkjes.nl. Om inspiratie op te doen hebben wij alvast de mooiste rode jurkjes voor je uitgezocht.

Wist je dat…
* De totale sterfte hoger ligt bij vrouwen dan bij mannen. Dagelijks overlijden er namelijk 57 vrouwen ten opzichte van 50 mannen.
* Hartklachten vaker voorkomen bij vrouwen op een latere leeftijd, vaak ook na de overgang pas.

Dress Red Day | Jurkjes.nl

1. BON’A PARTE € 45,95 | 2. Promiss € 99,95 | 3. Lunatic € 159 | 4. Jane Norman € 229 | 5. Dress Republic € 169,95

Lees ook