1. Home
  2. Inspiratie
  3. Een dobbelavond vol gezelligheid en cadeautjes!

Een dobbelavond vol gezelligheid en cadeautjes!

Door Merel Van Hees - Donderdag 20 November 2014 | 10:00

Forever21 gifts

De Goedheiligman is weer in het land. Tijd om weer een gezellige avond met vriendinnen en familie te organiseren. Lootjes trekken? Nee het is tijd voor iets anders, een dobbelspel is namelijk veel leuker! Wij hebben hieronder een super leuk dobbelspel voor je samengesteld!

Wat heb je nodig?
– Een dobbelsteen
– Chocolade kruidnoten en gevuld speculaas voor de lekkere trek
– Een goed gevulde koelkast met heerlijke drankjes
– Cadeautjes natuurlijk, kijk eens bij Forever 21
– Een timer

De spelregels
Iedere speler koopt 5 leuke cadeautjes, je kunt zelf een bedrag afspreken. Alle cadeautjes liggen ingepakt en wel bij elkaar in het midden van de tafel. De jongste speler mag beginnen met het gooien van de dobbelsteen en elk gegooid oog staat voor een opdracht. Heb je 3 gegooid met de dobbelsteen? Dan moet je een opdracht uitvoeren. De medespelers mogen dan ter plekke een leuke opdracht voor je bedenken. Dit kan bijvoorbeeld drinken inschenken, kruidnoten bijvullen of een liedje zingen zijn. Na 1,5 uur is het spel afgelopen en mag je de cadeautjes die jij hebt verzameld uitpakken!

Dobbelspel | Jurkjes.nl

Gifts
Dobbelspel check, nu de cadeautjes nog! Maar waar moet je nou toch beginnen met die eindeloze zoektocht naar die perfecte cadeautjes? Forever 21 heeft een aparte pagina met hele leuke kleine schoen- en dobbelcadeautjes. Deze pagina is onderdeel van de Holiday Season Shop die geïnspireerd is op Iggy Azalea & Nick Young. Daar zitten overigens ook hele leuke chique party items bij voor de feestelijke decembermaand, maar laten we ons nu eerst maar focussen op de Sint.

Op de cadeaupagina van Forever 21 vind je echt voor ieder wat wils, van super grappige enkelsokjes en mooie sieraden tot handige make-up accessoires zoals spiegeltjes en kwasten. Heb je nou geen dobbelspel op de planning staan? Je kunt natuurlijk ook gewoon jezelf verwennen met deze leuke gifts.

Lees ook