1. Home
  2. Inspiratie
  3. DIY: jurkjes!

DIY: jurkjes!

Door Merel Van Hees - Vrijdag 02 Januari 2015 | 10:00

Het is altijd leuk om een simpele do it yourself uit te proberen. Maar voor de gevorderden onder ons mag het af en toe best wel een uitdaging zijn. Toevallig kwamen wij deze filmpjes tegen van Teach Me Fashion. Zij showen hoe jij binnen 20 minuten een wikkeljurkje, Little Black Dress of peplum jurkje kunt maken! 

Wikkeljurkje
Een wikkeljurkje is super geschikt voor deze tijd van het jaar, het verhult namelijk jouw probleemgebieden. Heb je dus iets teveel gegeten tijdens de feestdagen dan is dit jurkje perfect. Maar daarnaast laat de wikkeljurk ook je vrouwelijke vormen perfect uitkomen. Hieronder legt Teach Me Fashion uit hoe jij jouw eigen wikkeljurkje maakt. Koop je liever? Dat kan hier.

Little Black Dress
Een klein zwart jurkje mag bij geen enkele vrouw in de kast ontbreken. Een LBD moet eenvoudig, elegant en tijdloos zijn. Voor welke gelegenheid dan ook, van een feestje tot een zakelijke lunch, een zwarte jurk is altijd de perfecte keuze. Ook leuk meegenomen: zwarte jurkjes kleden ook nog eens heel mooi af. Is de DIY toch wat te hoog gegrepen? Je kunt natuurlijk ook gewoon een Little Black Dress kopen.

Peplum jurkje
Een peplum jurkje is hartstikke hot. Het zijn jurkjes met een uitlopende ruche dat op de heup valt. Hierdoor worden eventuele lovehandles perfect verbloemd en kun jij zelfverzekerd schitteren op dat feestje van je vriendin. Bekijk hieronder hoe jij dit feestelijke jurkje maakt of shop hier.

Lees ook