1. Home
  2. Inspiratie
  3. De mooiste jurken van 2013

De mooiste jurken van 2013

Door Shelley Beekman - Zaterdag 28 December 2013 | 09:00

mooiste jurken

Nu het einde van het jaar steeds dichterbij komt, is het weer tijd voor een terugblik op het jaar 2013. Wat waren de hoogtepunten en wat waren de dieptepunten? Natuurlijk heeft Jurkjes.nl een mooie terugblik op de mooiste jurken van het jaar 2013. En dat waren er nogal wat. We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt en hopen dat jullie net zo gaan genieten van deze prachtige jurken als wij.

Natuurlijk is er een jurk die er absoluut met kop en schouder bovenuit steekt. Dat is de jurk die Jennifer Lawrence droeg tijdens de Oscars. Haar prinsessen jurk, waarmee ze als een echte assepoester over de rode loper schitterde verdient zeker een plekje in dit rijtje.

Dan is er de altijd prachtige Rihanna, die tijdens de Grammy’s met haar rode jurk de paparazzi camera’s nog sneller deed flitsen. Behalve Rihanna ging ook Katy Perry’s jurk niet geheel onopgemerkt voorbij tijdens de Grammy’s dit jaar. Ze zagen er beide stunning uit!

Behalve Amerikaanse jurken viel onze mond natuurlijk meerdere malen open van de prachtige creaties die onze eigen koningin Maxima droeg afgelopen jaar. De blauwe jurk van Jan Taminiau was het ultieme hoogte punt, maar er waren nog veel meer jurken waar ons hartje sneller van ging kloppen.

Meer mooie jurken van eigen bodem. Georgina Verbaan verdient ook een dikke pluim voor haar prachtige jurk die ze tijdens de première van Mannenharten droeg. De zwarte jurk die strak van boven is, maar wijd uitloopt stond haar fantastisch!

Tenslotte wil ik nog een persoonlijke favoriet toevoegen aan dit lijstje. De jurk van Lea Michele tijdens de Golden Globes. niet alleen omdat de jurk prachtig is, maar vooral omdat ik enorm veel bewondering heb voor de glee-actrice, die na het overlijden van haar vriend Corey Monteith gewoon weer de draad heeft opgepakt. You go girl!

Heb jij nog een favoriet die je aan dit rijtje wil toevoegen?

Bron beeld: Dailymail.co.uk

Lees ook