1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Ana Alcazar

Merk in de spotlight: Ana Alcazar

Door Elise Takkenberg - Maandag 24 Juni 2013 | 10:46

Ana Alcazar online jurken | Jurkjes.nl

Veelzijdige jurken, voor iedere gelegenheid geschikt, goede kwaliteit en stijlvolle designs. Deze sleutelwoorden sluiten perfect aan op de jurken van Ana Alcazar. De jurken zijn met zorg gemaakt en dit zie je terug in de kwaliteit en de ontwerpen.

Iedere jurk is uniek. De collecties bevatten zowel zakelijke als zomerjurkjes en ook veel exemplaren die je voor beide doeleinden kunt gebruiken. Als je op zoek bent naar een cocktailjurkje kun je ook bij dit Duitse modemerk terecht.

Het overkoepelende label, Tricia Jones, bestaat sinds begin jaren ’80 en is opgezet door twee zussen: Beate en Jutta Ilzhöfer. Al snel verhuisde de collecties van het kleine boetiek in München naar de catwalk van Parijs en Milaan. De reden van het succes: “wij voeren alleen de designs door waar we oprecht van houden“. Dit zie je terug in de ontwerpen en vertaalt zich door naar goede kwaliteit en originaliteit.

Ana Alcazar jurken

De mode-industrie merkte Tricia Jones snel op en al snel werd de kleding ook in Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland en Moskou verkocht. Het label Ana Alcazar heeft Tricia Jones vooral te danken aan de X-generatie in de jaren ’90. Het individualisme was een hype en de zussen speelden hier op in door exclusieve en originele jurken te ontwerpen: Ana Alcazar was geboren.

Feminisme is nog altijd het statement. Sterke kleuren, originele prints en oog voor detail zorgen ervoor dat je zelfverzekerdheid uitstraalt in een Ana Alcazar jurk. “Wij pleiten voor het individualisme, stimuleren een open geest en stellen eisen voor kwaliteit en exclusieve mode”, aldus de zusjes.

Voor zakelijke jurken en zomerjurkjes van goede kwaliteit en in exclusieve designs kun je terecht bij Ana Alcazar. Om jou een impressie te geven van dit fijne merk hebben wij onze favorieten voor je geselecteerd.

Welke vind jij het mooiste? Klik hier om naar alle Ana Alcazar jurken te gaan.

Ana Alcazar jurken online | Jurkjes.nl

V.l.n.r:  € 149,00€ 119,95€ 119,95€ 114,95€ 149,00

Lees ook