1. Home
  2. Inspiratie
  3. AfterDRK voor Nelly.com

AfterDRK voor Nelly.com

Door Elise Takkenberg - Dinsdag 23 April 2013 | 16:53

AfterDRK Nelly Online 2013

De internationale online shop Nelly.com lanceert vandaag de AfterDRK 2013 collectie. De items zijn ontworpen door Sabrina Meijer, 24 jaar en bekend blogger van Nederlandse bodem. Op haar blog AfterDRK deelt de Amsterdamse al sinds 2009 haar minimalistische en herkenbare stijl met bezoeksters van over de hele wereld. Sabrina staat bekend om het dragen van simpele items in combinatie met opvallende details. Haar looks zijn puur en stijlvol.

Op haar blog laat de fashionista weten dat de collectie onwerkelijk voelt. “Is dit echt? Ik leef bij het motto ‘if you can dream it, you can do it’  en het hebben van mijn eigen merk is zeker een van die dromen”. In een interview met Metro Mode, waar zij tevens ook voor werkt, vertelt zij dat haar eigen kledingkast een grote inspiratiebron is geweest: “ik heb gekeken naar wat ik in mijn eigen kast miste en dat resulteerde in ontwerpen”.

“If you can dream it, you can do it”

 

Sabrina laat weten dat de collectie niet eenmalig is. Ze heeft genoten van de samenwerking en wil van AfterDRK een merknaam maken. “Ik wil over tien jaar niet meer de straat opgaan in mijn nieuwe Zara-broek”, vertelt zij in een interview met Vogue Nederland. De closet affair die zij vorig jaar opstartte zal zij 11 mei voor de derde keer organiseren. Tijdens dit event verkopen verschillende bloggers kleding. Je zult dus nog veel van haar horen: “ik heb nog veel ideeën voor AfterDRK. Het is alleen afwachten wanneer en met wie ik die ga uitwerken”.

De collectie bestaat uit elf items en de stijl van Sabrina komt hier goed in naar voren. De simpele kledingstukken zijn gemaakt van luxueuze stoffen. Ieder kledingstuk kent een klein detail: een transparante stof, een opvallende rits of een open rug. De kleuren die gebruikt worden zijn wit, grijs, blauw en zwart. De prijzen variëren van € 32,95 voor een top en gaan tot € 129,95 voor het colbert. Bekijk en shop de complete collectie hier.

Haar eigen favoriet is het witte pak. Wat is jouw favoriet?

Lees ook