1. Home
  2. Inspiratie
  3. Real life virtueel shoppen

Real life virtueel shoppen

Door Michelle Laros - Donderdag 10 April 2014 | 14:40

virtuele-paskamer

Ondertussen weten we allemaal dat we niet meer zonder onze smartphones en tablets kunnen, terwijl een aantal jaar geleden totaal geen behoefte was aan al die digitale techniek. Want wat er niet is, missen we niet. Ook de modewereld wil met de tijd mee daarom introduceert de Bijenkorf als try-out een virtuele paskamer.

Een eh wat? Als je geen zin hebt om je telkens om te kleden tijdens het shoppen kun je in een virtuele paskamer gaan staan en je kleding selecteren op een digitaal scherm. Vervolgens zie je jezelf in het scherm met de geselecteerde kleding. Handig, of toch niet?

Volgens ons kun je net zo goed thuis blijven als je toch geen zin hebt om jezelf telkens om te kleden. Je kunt natuurlijk ook online shoppen bij de Bijenkorf. Het voordeel van online shoppen is dat je jouw net-uit-bed look niet naar een fashionable look hoeft om te toveren omdat je over straat moet.

Daarbij komt kijken dat je niet alles kunt ondervinden aan de kleding. Wanneer je een leuk shirtje ziet in de rekken en je merkt bij het passen dat de stof niet lekker zit of dat het shirtje een stikfout heeft, koop je het niet. Omdat je dit soort dingen niet zult ontdekken tijdens het virtueel passen, is de kans groot dat je sneller een miskoop maakt.

Maar tegenwoordig moet alles digitaal en snel omdat wij nergens meer tijd voor hebben. Zou dit dan de oplossing zijn? Wat vind jij er van? Liever traditioneel shoppen of kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen en ga je stiekem een kijkje nemen in de Bijenkorf naar een van de 3D pashokjes?

Lees ook