1. Home
  2. Inspiratie
  3. Must see! De Bijenkorf komt met kleurrijk nieuws

Must see! De Bijenkorf komt met kleurrijk nieuws

Door Michelle Laros - Donderdag 01 Mei 2014 | 14:08

bijenkorf-vlisco

Een rok of jurk op maat laten maken in een origineel en exclusief Vlisco dessin? Dat kan vanaf 5 mei want de Bijenkorf opent in vier filialen een Vlisco pop-up shop! De dessins van het modemerk Vlisco zullen de aankleding en etalages van de Bijenkorf de komende tijd sieren.

Vlisco who?
Vlisco staat bekend om haar kleurrijke stoffen en Afrikaanse design. Dit zal je terug zien in de pop up shops die Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven rijker worden tijdens de periode van 5 mei tot 18 juni. Vijf mannequins die de bijzondere Vlisco outfits dragen, bekend van Vlisco billboards in Afrika, zullen zorgen voor de uitstraling en sfeer van de shop.

Kies je stof en kledingstuk
Jacks, shorts, broeken en jurken allemaal op maat in een kleurrijk Vlisco dessin uitgekozen door de Bijenkorf? Yes please! Gedurende een lang weekend zal er per filiaal een gelegenheid zijn om eigen kleding te laten maken. Je kunt hier kiezen uit ontzettend veel stoffen van Vlisco vol met Afrikaanse prints. En na een weekje kun je je exclusieve dessin komen halen.

Safe the date
Lijkt jou een op maat gemaakt kleurrijk Vlisco jurk ook zo leuk? Kom dan naar een van de steden in de speciale lange weekenden. De mogelijkheden om zélf je kledingstuk en je eigen stof te kiezen zijn op 9, 10 en 11 mei in Amsterdam. Op 16, 17 en 18 mei in Eindhoven, in Den Haag kun je terecht op 23, 24 en 25 mei en op 30 en 31 mei en 1 juni in Rotterdam.

Je moet er -waarschijnlijk- nog wel voor sparen want de prijzen verschillen tussen de € 189 en € 429. Natuurlijk is een kijkje nemen ook al erg leuk en misschien inspireert dit project je om zelf creatief aan de slag te gaan in je eigen look-a-like Vlisco stoffen winkeltje. Of als je budget lager ligt, ga eens opzoek naar een multi-colour jurkje om toch een klein stukje die Afrikaanse ambiance te proeven.

Lees ook