1. Home
  2. Inspiratie
  3. Tip: Zalando categoriseert items op stijl

Tip: Zalando categoriseert items op stijl

Door Elise Takkenberg - Donderdag 25 Juli 2013 | 09:00

Online shoppen is het handigste wat er is! Geen lange rijen, geen pashokjes met nadelig licht en geen ellendige sale-bakken. Je bestelt jouw items gemakkelijk online en kunt thuis rustig passen en bedenken of je de items wilt houden. Zalando, een van onze favoriete webshops, geeft zelfs 100 dagen retourrecht. 

Behalve de klantvriendelijke bijkomstigheden heeft Zalando nog iets prettigs: de webshop categoriseert items op stijl! De stijlen lopen uiteen van sportief en casual tot klassiek en modern. Je kunt jouw kledingstijl laten aansluiten bij één van de vijf onderstaande kledingstijl. Als je dit doet wordt de webshop als het ware voor jou gepersonaliseerd!

Zalando shoppen in stijlen | Jurkjes.nl

1. Classic

Heb jij een klassieke stijl? Dan hecht je vast en zeker waarde aan kwaliteit en het gebruik van pure stoffen. In dit overzicht vind je de mooiste jurken, jasjes, jeans en accessoires.

2. Denim

Jij houdt van casual! Comfortabele kleding met een prachtige uitstraling. Denim on denim is tegenwoordig ook een trend, dus durf te combineren!

3. Young Fashion

Vrouwelijk, jong en modern zijn de sleutelwoorden van jouw kledingstijl. Door het gebruik van fijne patronen en prints oog jij altijd fabulous!

4. Modern Streetwear

Eenvoudig en comfortabel, zowel in het weekend als doordeweeks. Jij bent trouw aan een tijdloze stijl en zet deze in bij iedere gelegenheid.

5. Trendy

De items van de catwalk vliegen bij jou straight je kledingkast in. De laatste trends volg jij op de voet! Op deze pagina vind je de trends van het moment.

6. Sporty Casual

Een urban style gecombineert met sportieve items. Op deze pagina vind je zowel de stoerste sneakers als een casual twist.

Ben je op zoek naar mannen- of kinderstijlen? Geen probleem! Op deze pagina staan alle stijlen verzameld. Ben je op zoek naar jurkjes van Zalando? Als je de merken Zalando Collection, Zalando Essentials, Even&Odd of mint&berry shopt, wordt je bestelling opgenomen door deze webshop.

Als je van alle markten thuis bent wat betreft kledingstijlen, kun je natuurlijk jurkjes online shoppen op Jurkjes.nl. Van cocktail-, tot zomerjurkjes: er zit altijd wel iets voor jou tussen!

Lees ook