1. Home
  2. Inspiratie
  3. The word is out: Hilmar Mulder wordt hoofdredacteur ELLE

The word is out: Hilmar Mulder wordt hoofdredacteur ELLE

Door Michelle Laros - Dinsdag 29 April 2014 | 16:03

hilmar-mulderVoormalig hoofdredacteur Cécile Narninx gaat aan de slag voor Harper’s Bazaar waardoor er een plekje vrij komt bij ELLE. Hilmar Mulder mag dit plekje vervullen nadat ze afscheid neemt van haar hoofdredacteurschap bij Grazia.

‘Na ruim zes jaar met hart en ziel voor Grazia te hebben gewerkt, ging mijn modehart meteen harder kloppen toen de kans voorbijkwam om bij ELLE te werken. Een rol te mogen spelen bij hét modeblad waar ik mee ben opgegroeid is een uitdaging die ik niet kon laten lopen.’

Hilmar is een echt fashionfan en weet als geen ander hoe je vrouwen en niet te vergeten ook de mannen blij kunt maken met mode. Elke dag weet zij zichzelf weer opnieuw te overtreffen. Ze vindt mode nooit saai en schrijft graag over de opkomende trends.

Ook zelf draagt zij fashion van grote modemerken. Zo heeft zij als favoriete designersitem een gestreept jurkje. Dat horen wij maar al te graag als Jurkjes.nl. Het jurkje is van de bekende designer Jan Paul Gaultier (wow!).

Maar even back to business. Deze fashiondiva zal ELLE na 25 jaar naar de next stage leiden. Dit zal zij vanaf 1 juni gaan waarmaken en wij verheugen ons alvast op de vernieuwing die ELLE zal doorstaan met de vlotte pen van Hilmar.

Lees ook