1. Home
  2. Inspiratie
  3. Mode, design en heerlijke hapjes op het ELLE festival!

Mode, design en heerlijke hapjes op het ELLE festival!

Door Michelle Laros - Woensdag 11 Juni 2014 | 10:00

elle-festival

Maak een gaatje vrij in je agenda in het weekend van 27 juni t/m 29 juni want jij gaat de binnenstad van Amsterdam proeven op het ELLE Festival! Drie dagen lang jezelf mengen in een mix van mode, design en heerlijke hapjes, waarin de meest spannende trends van het moment worden uitgelicht. Dat wordt sowieso smullen!

Als jij een echte fashionista bent, dan móet je hier echt een keer geweest zijn. Je zintuigen worden hier optimaal geprikkeld en getest. Door heel de binnenstad zullen er intieme muziekoptredens zijn van opkomend talent. Je kunt deze talentvolle muziekartiesten vinden op de ELLE Muziek-terrassen.

Er is ontzettend veel te zien door heel de binnenstad, genoeg om je hele weekend mee te vullen. Je kunt shoppen uit een kofferbak: de zogenaamde trunk sale met toffe fasion finds, er zijn gekke acts en spellen waaraan je kunt deelnemen. Of je kunt met 25% korting een Mac Bike huren. Ook zul je leuke acties vinden in bijna 100 winkels in het ELLE Festival-gebied. Kortom kortingen waarbij je jouw ogen uitkijkt.

Verder zijn er diverse tastings door het hele gebied waar je zó bij kunt aanschuiven, mooie prijzen die je kunt winnen (hou je oren open!), en als je even te moe bent om te lopen, maak je gebruik van de shuttle service waar je benen even tot rust komen.

Lijkt het jouw wat, om door de binnenstad van Amsterdam te lopen waar je omringt bent met een boel inspirerende, appetijtelijke en verschillende smaken? Kijk dan op de website bij ELLE voor de ticketinfo.

P.S. Het is een Fashion feestje dus bedenk van te voren goed waarmee je voor de dag komt. Want niet allen voor jou zijn andere een inspiratiebron maar ook jij bent een ware inspiratie voor andere! Onze voorkeur gaat uit naar een stylische maxidress. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Lees ook