1. Home
  2. Inspiratie
  3. Must visit: Vogue Fashion’s Night Out 2013

Must visit: Vogue Fashion’s Night Out 2013

Door Elise Takkenberg - Donderdag 15 Augustus 2013 | 15:29

We hielden je vorig jaar al vol enthousiasme op de hoogte van de eerste Vogue Fashion’s Night Out. We hebben goed nieuws: dit jaar wordt het evenement opnieuw georganiseerd! Nederlandse designers, winkels, surprise events, optredens, interviews en aanbiedingen vormen samen de ingrediënten voor een fashionable avond in Amsterdam.

Op donderdag 5 september 2013 is het zo ver: de tweede Nederlandse editie vindt plaats. In 2009 werd de eerste VFNO georganiseerd, een concept van de Amerikaanse hoofdredactrice Anna Wintour. Jaarlijks wordt het evenement georganiseerd in meerdere modesteden. Dit jaar vinden zelfs vier VFNO’s op dezelfde dag plaats: Amsterdam, Parijs, Berlijn en Sydney.

Wat was het ook alweer? – Vogue Fashion’s Night Out is een event georganiseerd door het internationale tijdschrift Vogue. Alhoewel het tijdschrift pas sinds maart 2012 in Nederland wordt uitgegeven, is Vogue al jarenlang een begrip in de Nederlandse modewereld. In de voorgaande jaren waren internationale uitgaves van Vogue verkrijgbaar, tegenwoordig kunnen de Nederlandse fashion lovers het tijdschrift ook in hun eigen taal lezen.

“Alles draait om fashion”

Wat is er te doen? – Tijdens het event draait alles om fashion. Modellen, fotografen, ontwerpers, redacteuren, modejournalisten, bloggers en ieder ander mens met liefde voor mode komen deze avond samen op diverse locaties. Tijdens het event kun je gebruik maken van speciale aanbiedingen, winkelen, performances bekijken, interviews met Nederlandse designers en lezingen bijwonen, boeken laten signeren en  genieten van de hapjes en drankjes.

Waar moet ik heen? – Ruim 100 activiteiten vinden plaats in de Bijenkorf Amsterdam. Hiernaast zijn ook de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat, Hobbemakade en De Dam van de partij. Amsterdam is fashion all over!

Timetable – om 18:00 wordt de VFNO feestelijk geopend door hoofdredacteur Karin Swerink. Om 22:00 eindigt het evenement. Klik hier voor de volledige timetable van de Bijenkorf Amsterdam, deze locatie blijft open tot 23:00.

Nice to know – trek je je mooiste (strakste) jurkje en favoriete high heels uit de kast? Dan begrijpt de organisatie dat je niet door weer en wind tussen locaties wilt hobbelen. Je kunt gebruik maken van de pendeldiensten van Tommy Hilfiger en Mercedes-Benz, deze rijden tussen de Bijenkorf en de PC Hooftstraat. Ideaal!

Gaan jullie een kijkje nemen?

 

Vogue Fashion's Night Out | Jurkjes.nl

Lees ook