1. Home
  2. Inspiratie
  3. Vogue Fashion Night Out komt naar Amsterdam

Vogue Fashion Night Out komt naar Amsterdam

Door Admin - Vrijdag 11 Mei 2012 | 11:39

Vogue Fashion Night Out | 13 Sept 2012 | AmsterdamNa de succesvolle lancering van Vogue NL komt nu ook het mode event Vogue Fashion Night Out naar Amsterdam! Op 13 september aanstaande zal heel Amsterdam in het teken van Vogue staan. Zet die maar alvast in je agenda!

Tijdens de Fashion’s Night Out (FNO) zijn verschillende winkels extra laat open en worden er veel speciale activiteiten georganiseerd. Zo kon je in Londen bijvoorbeeld een manicure laten doen met de nieuwste Chanel nagellak in de boetiek.

Wat kun je verwachten?

Denk aan exclusieve en limited edition producten, speciaal ingerichte etalages en om er een echte Night Out van te maken natuurlijk ook cocktails en muziek. Uiteraard hoef je bij een Vogue feest alleen te verwachten dat het gaat om het beste van het beste dus verwacht alleen de beste Nederlandse ontwerpers, modellen, fashion editors en fotografen.

Editor in Chief Karin Swerink kijkt er nu al naar uit: “Na alle enthousiaste verhalen van mijn collega’s, kijk ik erg uit naar dit modefeest met internationale allure in Amsterdam.” FNO is een initiatief van Vogue wereldwijd en wordt in de andere landen al vier jaar georganiseerd om de mode te vieren.

Vogue Fashion Night Out

Wie: Vogue
Wat: Fashion’s Night Out
Wanneer: donderdag 13 september 2012
Waar: PC Hooftstraat, Hobbemastraat, Van Baerlestraat en de Bijenkorf Amsterdam.

Ben jij erbij op 13 september?

Lees ook