1. Home
  2. Inspiratie
  3. V&D Festivalzomer

V&D Festivalzomer

Door Britte Kramer - Vrijdag 16 Mei 2014 | 09:56

V&D Festivalzomer

Joehoe, heb je de weersvooruitzichten voor dit weekend al gecheckt? Hot time, summer in the city, baby! V&D voelt het ook. Zie hun nieuwe campagne, V&D Festivalzomer, en je snapt wat we bedoelen. Een festivalkalender, een zomers filmpje, een festival checklist, een heus talentenpodium én natuurlijk fijne festivallooks om te shoppen!

Voorpretfilmpje
Als je – op miraculeuze wijze – het zomergevoel lastig te pakken krijgt, dan is V&D daar om je uit de brand te helpen. Zo komen ze met een heerlijk blij filmpje, waarvan je spontaan zin krijgt om ook met een waterpistool door je huis te rennen terwijl je spullen in een koffer gooit, om vervolgens naar een festival te racen.

V&D Talent Podium
Maar het blijft niet bij achter je computer zitten en kijken. Het hoofdingrediënt van festivals is natuurlijk: muziek. En daarom komt de keten met, jawel, het V&D Talent Podium. Vanaf deze zaterdag kun je drie weken lang, vanaf 13:00 uur, in je plaatselijke filiaal terecht (kijk hier wat er in welke winkel te beleven valt), voor optredens van local talent. Leuk!

Festivallooks
Wil je in stijl voor de dag komen, terwijl je je nieuwe idolen ontmoet? Dan kun je hier meteen je slag slaan. V&D bracht namelijk vijf festivaltrends in kaart en zocht binnen deze trends de leukste artikelen bij elkaar, zodat jij amper nog hoeft na te denken. Daar is het immers veel te warm voor.

Lees ook