1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trend report: witte jurkjes

Trend report: witte jurkjes

Door Elise Takkenberg - Donderdag 20 Juni 2013 | 08:00

Witte jurkjes trend | Jurkjes.nl

De klassieke Little Black Dress lijkt te worden vervangen voor de witte variant en wij begrijpen waarom! Witte jurkjes zijn romantisch en stijlvol. Wit is de kleur van onschuld en maagdelijkheid, maar dat hoeft natuurlijk niet!

De Little White Dress is een jurkje dat je het hele jaar door kunt dragen. Je kunt de jurkjes dragen naar feestjes, verjaardagen, formele gelegenheden en naar kantoor. De enige absolute no-go voor de LWD is een bruiloft; wit is immers de kleur van de bruid en van niemand anders op deze dag. In de zomer is het jurkje favoriet; je lijkt meteen lekker bruin!

Witte jurkjes combineren

Het fijne aan witte jurkjes is dat je deze makkelijk kunt combineren. Accessoires in pastel- en neontinten zijn tegenwoordig erg populair en het witte jurkje zorgt ervoor dat je outfit niet te druk wordt. Als je een iets wijder wit jurkje koopt is het leuk om een riempje in een felle kleur om te doen. Zo leg je nadruk op je taille en voeg je iets extra’s toe aan je outfit! Je vind andere tips om witte jurkjes te combineren op deze website.

Vind je wit iets te licht? Dan kun je ook voor een beige jurkje gaan! Deze jurkjes zijn vaak wit met een bruine ondertoon. In het overzicht met witte jurkjes staan ook jurkjes in gebroken wit of wit met een roze ondertoon. Andere jurkjes zijn weer voorzien van bijvoorbeeld franjes, patronen of sluitingen in een andere kleur. Is je jurkje toch niet volledig wit!

Klik hier om direct naar het overzicht witte jurkjes te gaan. Veel plezier met shoppen!

Witte jurkjes online | Jurkjes.nl

V.l.n.r: mint&berry € 43,95, Sisley € 40, Club L € 34,95, John Zack € 39,99,  Paprika € 39,95

Lees ook