1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sterrenbeeld Vissen: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Sterrenbeeld Vissen: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Door Britte Kramer - Donderdag 16 Februari 2017 | 17:40

Attentie, attentie: je meest dromerige/creatieve/gevoelige/zweverige vriendin is bijna jarig! Hoe we dat weten? Omdat er een dikke kans bestaat dat ze het sterrenbeeld Vissen heeft en dus ergens tussen 20 februari en 20 maart geboren is. Maar wat geef je een Vissen cadeau?

Nou, het leuke is: je hoeft dit jaar eens niet naar haar verlanglijst te… eh, vissen. Wij geven je namelijk, gratis en voor niets, al het advies dat je nodig hebt. Doe de onderwaterwereld een plezier en like, deel, kortom: spread the word, zodat elk Vissenmeisje krijgt wat ze niet wist dat haar hartje begeerde. Kom maar doorrr met die Vissen-fissa! En voor de Vissen zelf: hier zie je wie je beroemde mede-Vissen zijn én welke stijl jullie delen, en híer shop je direct de allermooiste, dromerigste jurkjes – speciaal voor jou uitgezocht.

Sterrenbeeldstijl Vissen

Verjaardagsjurkjes

Om geweldige cadeaus in ontvangst te nemen moet je er natuurlijk minstens zo geweldig uitzien, Vissen. Heb je nog geen idee welke verjaardagsjurk je nu weer uit de kast moet hengelen? Droom alvast weg bij deze zwierige, romantische exemplaren in de mooiste kleuren van de zee, waarin jij je – op de allerbelangrijkste dag van het jaar – als een Vis in het water zult voelen. Errr, did we really just write that? 

Cadeautips: glitters, lichtjes en herinneringen

In principe zit je qua cadeau voor een Vissen goed met alles wat sprankelt, glittert, schittert, twinkelt, fonkelt –enfin, je snapt het. Liefst een beetje op de dromerige manier. Kijk eens tussen de sieraden van Cristel Ball, de collectie van & Other Stories, of de ringen van Dara Ettinger of denk aan ‘iets met licht’. Een spiegelbol bijvoorbeeld (ja, een ouderwetse discobol is supermooi in combinatie met invallend zonlicht!), neonletters van Seletti, een lichtgevende wereldbol of een snoer met kleine lampjes.

Een ander idee? Vissen houden nog net een beetje meer dan gemiddeld van mooie herinneringen maken en bewaren. Zoek daarom naar dingen waarmee ze die vast kan leggen. Een Lomography-camera, een instantcamera, een wegwerpcamera waarmee ze meteen haar feestje vast kan leggen, een mooi opschrijf-/plakboekje, een dagboek of droomdagboek, bijvoorbeeld. Of verzin een leuk uitje en ga die herinneringen samen maken!

Nog meer tips: onderhoudsarme bloemen, signatuurgeuren en succesjurkjes

Met bloemen maak je haar ook blij. Niet per se met een kant-en-klare, keurige bos van de supermarkt of bloemist, maar des te meer met een weelderig, romantisch veldboeket. Of wat zelfgedroogde bloempjes. Of een lekker kitscherig bosje nep. Eigenlijk sowieso iets dat niet teveel onderhoud kost; ze is en blijft een dromer.

Vissenmeisjes zijn niet per se veel met beauty bezig, maar als het om een signatuurgeur gaat zijn ze always on the lookout. Ze zijn dan ook behoorlijk kritisch als het hierop aankomt, en ook hierin hebben ze geen makkelijke smaak. Het moet iets fris zijn, met een komkommerachtige ondertoon bijvoorbeeld, maar er moet ook een zweem mystiek omheen hangen. Met Lolita Lempicka kun je de gok wel wagen, en ook Laugh With Me LeeLee van Benefit levert geheid een dikke zoen op.

Kom je er echt niet uit? Dan weten wij nog wel iets. Kijk hier maar, succes gegarandeerd!

Lees ook