1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sterrenbeeld Maagd: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Sterrenbeeld Maagd: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Door Britte Kramer - Donderdag 24 Augustus 2017 | 08:27

Heden in de spotlight: het sterrenbeeld Maagd! Ben jij er een? Bekijk dan vooral de verjaardagsjurken die we voor je uitzochten. Ken jij er een? Dan zorgen wij dat je diepe indruk gaat maken met je cadeau. Spread the word, zodat elk Maagdenmeisje haar ultieme feestjurk vindt, en een berg cadeautjes krijgt waarvan ze er niet één hoeft te ruilen!

 

Horoscoop Maagd

Verjaardagsjurkjes

Met een beetje geluk – wij gaan ervan uit – heb jij nog een full-on zomergevoel op je verjaardag, maar met pech is het een en al herfst wat de klok slaat. Onze tip: ga voor luchtig, maar zorg wel dat je alvast matchende warmhouders klaar hebt liggen voor bij je verjaardagsoutfit: kniekousen, een feestelijke panty, een hoedje en een vest of jasje, bijvoorbeeld.

Hier lees je meer over wat Maagden volgens de sterren graag dragen en goed staat, en hier vind je Maagd- én feestwaardige jurkjes die van jou de belle van je eigen bal maken. Met een paar muisklikken liggen ze binnen no time op je deurmat!

Cadeautips: kleding (maar bewaar het bonnetje!)

Bij Maagden draait het allemaal om details. Zorg er daarom voor dat wat je ook koopt van goede kwaliteit is, en mooi afgewerkt. Zorg ook dat je het bonnetje bewaart, want Maagden zijn over het algemeen uitgesproken persoonlijkheden die maar al te goed weten wat ze willen… Bovendien wisselen ze regelmatig van stijl, dus successen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst!

Heb je ’t idee dat je haar smaak kent als je eigen? Geef haar dan vooral een kledingstuk (met een van deze jurkjes zit je safe!) of accessoire cadeau; er zijn maar weinig sterrenbeelden die zo fanatiek van mode houden als de Maagd.

Nog meer tips: rolschaatsen, telefoonhoesjes, tijdschriften en domeinnamen

Maagden zijn van nature energieke types. Ze verzinnen graag alternatieve manieren om hun energie en vetjes kwijt te raken – liefst iets kunstzinnigs, speels of meisjesachtigs; iets waar mooie pakjes bij horen. Met rolschaatsen, een mooie hoepel, een leuk springtouw, een trapeze of een trampoline voor in haar tuin word je pardoes de eregast van haar feest.

Ook zijn het echte praters. De meeste Maagden praten makkelijk, veel en duidelijk. Haar telefoon is daarom haar beste vriend en het liefst heeft ze meerdere hoesjes, zodat ze ‘m kan aanpassen aan haar OOTD. Dus, als we je een tip mogen geven: koop een leuk hoesje, van Skinnydip London of ASOS.

En, early adopter als ze is, maak je haar ook blij met een abonnement op een inspirerend tijdschrift. Een van deze, bijvoorbeeld. Of: koop een domeinnaam voor haar, zodat ze haar eigen blog kan starten!

Lees ook