1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sterrenbeeld Ram: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Sterrenbeeld Ram: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Door Britte Kramer - Dinsdag 21 Maart 2017 | 14:24

Gefeliciteerd, jij met het sterrenbeeld Ram! Binnen nu en een maand ben je jarig. Op die dag wil je je natuurlijk op je paasbest voelen: in een droomjurk, bedolven onder cadeaus. Gaan we allebei voor je fiksen! (Tip: zorg dat dit bericht quasi-nonchalant op je Facebookpagina belandt, zodat je vrienden dit jaar met het ULTIEME cadeau komen.)

Sterrenbeeld Ram

Elegant, stoer, fris en sportief

Er zijn weinig sterrenbeelden die zó duidelijk verbonden zijn aan een kleur als het sterrenbeeld Ram. Welke kleur dat is? Rood! Het past dan ook uitstekend bij het pittige karakter van de Ram. Ook heftige, opvallende prints doen het goed. Maar al deze heftigheid in de garderobe van de Ram wordt dan weer gecompenseerd door de mooie, eenvoudige silhouetten. Blouse- of doorknoopjurken zijn hier een voorbeeld van. Hiermee zorgt de Ram voor die voor haar zo typerende elegantie, dat stoere randje en die frisse nuchtere, sportieve uitstraling – waar de prints en kleuren haar creatieve, vrouwelijke kant benadrukken.

Verjaardagsjurkjes voor de Ram

In deze gallery vind je een heleboel verjaardagsjurkjes voor het sterrenbeeld Ram, om meteen te shoppen. Zowel voor de big spender – ook dat is een kenmerkende eigenschap van dit sterrenbeeld – als voor de budgetshopper. Lees je liever nog wat meer over jouw stijl volgens de sterren, en ben je benieuwd wie je beroemde mede-Rammen zijn? Dan moet je hier wezen!

Cadeautips: mooie sportschoenen of een trendy tas

Iedereen houdt van cadeautjes, maar mensen met als sterrenbeeld Ram in het bijzonder. Met lege handen aankomen is dus geen optie. Als je cadeautje later volgt, zorg op de dag zelf dan in elk geval voor een kleinigheidje of een leuke kaart. We kennen de Ram als een nuchter type – iemand die bewust bezig is met haar lichaam en voeding. Leg met wat vrienden een bedrag bij elkaar en koop mooie sportschoenen voor haar – liefst met een kleurtje (rood?). Twijfel je welke? Ga dan voor de nieuwste editie. Rammen zitten graag bovenop de trends. Liever een (sport)tas cadeau doen? THEBAGSTORE zette de beste tassen voor de Ram op een rij.

Doe-cadeautjes, zoals een zelfgemaakt spel

Ook leuk: een origineel spel. Maak bijvoorbeeld een quiz over haar leven of jullie vriendschap. Het feit dat je echt over je cadeau hebt nagedacht en er tijd en moeite in hebt gestoken geeft je bonuspunten for life. Of wat dacht je van een abonnement op een service zoals HelloFresh, waarbij ze wekelijks een box met verse ingrediënten én de bijbehorende recepten ontvangt? Ideaal voor haar drukke levensstijl, en zo heeft ze extra lang plezier van je cadeau.

Lees ook