1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit jurkje past het best bij jouw sterrenbeeld

Dit jurkje past het best bij jouw sterrenbeeld

Door Quirine Brouwer - Donderdag 03 November 2022 | 09:44

jurkje sterrenbeeld

Er zijn zoveel leuke jurkjes op de wereld, dat maakt kiezen bijna onmogelijk. Ben jij op zoek naar je nieuwste aanwinst, maar heb je nog geen idee wát je precies wilt? Misschien hebben de sterren het juiste antwoord.

Wij vertellen je graag welk jurkje het beste bij jouw sterrenbeeld past.

Ram (21 maart tot 19 april)

Ram, jij bent ongetwijfeld de meest actieve van de twaalf sterrenbeelden. Er is een grote kans dat je gek bent op sporten, maar zelfs als je dat niet bent, dan zit jij zelden stil. Daar hoort dus een sportief jurkje bij dat al die beweging goed aankan. En het leuke is, sportieve en comfortabele jurkjes kunnen ook nog eens heel stijlvol zijn! Kijk maar eens naar de onderstaande voorbeelden.

Stier (20 april tot 20 mei)

Jij bent een ster in het genieten van de kleine dingen in het leven, Stier. Van jou hoeft het allemaal niet zo extravagant en groots. Jij brengt je vrije tijd het liefst lekker thuis op de bank door. Een lekkere snack en een goede film, en jij hebt de tijd van je leven. Voor kleding geldt eigenlijk hetzelfde. Niet te gek, maar wél lekker comfortabel. Want waarom zou je iets dragen dat niet lekker zit? We geven je groot gelijk, en hebben de meest comfortabele jurkjes voor je op een rij gezet:

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Voor een feestje of wijnavond mogen ze jou altijd bellen, Tweelingen. Je bent nieuwsgierig en avontuurlijk en weet over iedereen iets. En als er één ding is waar je allergisch voor bent, dan is dat het woord ‘saai’. Jij draait je hand dan ook niet om voor een beetje glitter & glamour, want zonder glitter zou het leven, juist, maar saai zijn. Daarom voor jou de allerleukste glitterjurkjes, van subtiel tot lekker opvallend.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Kreeft, jij bent een warme, hartelijke persoonlijkheid en omringt je ook graag met de warmte van familie en vrienden (en een lekkere kop thee). Zie je het thema al? Ja, jij hult je het liefst in een heerlijk warme outfit die niet alleen comfortabel, maar ook mooi is. Gelukkig zijn gebreide jurkjes deze herfst helemaal hip, dus sla je slag!

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

We hoeven jou ongetwijfeld niet te vertellen dat jij alle ogen jouw kant op trekt wanneer je ergens binnenkomt. Drama, glamour en een flinke dosis humor: dat is Leeuw. Jij durft dan ook prima de deur uit in de meest knallende outfits. Van fuchsia roze tot knalblauw: die diepe kleuren staan alleen maar goed bij jouw wilde manen. Welke kies jij?

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Maagd, jij houdt niet zo van verrassingen en poespas. Praktisch, minimalistisch, comfortabel: dat zijn woorden die jij in je achterhoofd houdt wanneer je aan het shoppen bent voor jurkjes. Maar dat betekent niet dat je niet stijlvol de deur uitgaat. Nee hoor, jij bent altijd tot in de puntjes verzorgt en kiest kwaliteit over kwantiteit. Je zou af en toe best eens wat minder kritisch op jezelf mogen zijn, maar je outfits zijn in ieder geval prachtig.

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Weegschalen zijn echte romantici. Met je hoofd in de wolken zweef je door het leven en flirt je erop los. Jij houdt ervan om je te omringen met mooie dingen en mensen die je liefhebt. Dit lieflijke en romantische straalt ook uit naar jouw kledingkast: je bent dol op pastels, mooie details en zwierige rokken. Daarom hebben wij de meest romantische jurkjes voor jou uitgezocht.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Als Schorpioen kan je voor andere mensen best wel een beetje mysterieus of zelfs duister overkomen. Jij vindt dat niet erg: laat ze maar lekker denken. Jij weet dat je voor je vrienden door het vuur zou gaan, en wat anders van je denken, maakt je vrij weinig uit. Jij kleedt je dan ook graag naar je mysterieuze imago en bent gek op donkere kleuren en dramatische elementen. Zoals de jurken hieronder.

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Als meest avontuurlijke van de sterrenbeelden, laat je je graag inspireren door verre reizen en de culturen waar je mee in aanraking komt. Jouw kledingstijl is dan vaak ook een grote mengelmoes van verschillende culturen en landen, met veel kleur en bijzondere details. Jij draagt de wereld graag altijd met je mee.

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Steenbok, jij weet wat je wil en zal niet stoppen voordat je het hebt. Je bent een harde werker en zakelijk ingesteld, en omdat je zo zeker van je zaak bent, lijkt alles ook nog eens altijd te lukken. Best knap! Vergeet je alleen niet ook af en toe te ontspannen? Aan je outfit zal het in ieder geval niet liggen, want met deze zakelijke jurkjes gooi jij hoge ogen tijdens iedere belangrijke vergadering.

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Watermannen zijn ontzettend creatief en lekker gek. Je geeft niet veel om wat anderen van je denken en oordeelt anderen zelf ook nooit. Want de wereld zou maar saai zijn als iedereen hetzelfde was! Jij laat je graag inspireren door alles en iedereen om je heen, en voelt je dan ook het lekkerst wanneer je outfit een creatieve expressie van jezelf is. Dat betekent veel kleur en vooral: veel leuke prints. Deze jurkjes zijn een kunstwerkje op zich, dus die passen ongetwijfeld goed bij je.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Chaotisch, spiritueel en een echte dromer: herken jij jezelf daarin, Vissen? Niemand hoeft aan jou te vragen om een bruiloft te plannen, want jouw organisatietalent heeft wat te wensen over. Maar voelen, dat doe jij als geen ander. Je staat altijd voor anderen klaar en weet altijd de juiste dingen te zeggen, omdat je feilloos aanvoelt wat de ander nodig heeft: als een soort goede fee. En daar horen dromerige, sprookjesachtige jurken bij.

Lees ook