1. Home
  2. Inspiratie
  3. Spanx shapewear gespot bij RTL Boulevard!

Spanx shapewear gespot bij RTL Boulevard!

Door Admin - Vrijdag 11 Mei 2012 | 16:55

Gister gespot bij RTL Boulevard en al heel lang één van onze favorieten: SPANX shapewear! Met een corrigerend onderjurkje van SPANX hoef jij je geen zorgen meer te maken over te strakke bh’s, je zwembandje of lelijke pantylijntjes.

Toen Oprah het corrigerende ondergoed tot haar favoriete ondergoed bombardeerde moest iedereen het hebben. Van Beyoncé, Kim Kardashian en Blake Lively tot the girl next door, heel Amerika gaat gehuld in het corrigerende wondergoed.

“Het is even moeilijk erin komen, maar dan heb je ook wat!” Fiona Hering

Panty shapers, tummy slimmers en lightwaight shaping pants, ieder product is volledig gericht op het shapen van het lichaam. Door de innovatieve materialen worden je kleine figuurgebreken geminimaliseerd en wordt er een strakker contour gevormd, zonder comfort op te geven.

Sara Blakely, oprichtster van het merk, is ooit begonnen door een panty af te knippen en deze als onderrokje te dragen. Toen iedereen vond dat ze zo’n waanzinnige kont had zag ze een gat in de markt. In 2000 bracht ze haar eerste product op de markt en vandaag de dag verkoopt het bedrijf meer dan 200 producten.

Spanx is vanaf vandaag te koop bij de Bijenkorf maar wij hebben hier ook een mooie collectie onderjurkjes voor je.

Spix en Spanx bij RTL Boulevard

Klik op de afbeelding om het item bij RTL Boulevard te bekijken.

Lees ook