1. Home
  2. Inspiratie
  3. Ondergoed waarmee je kunt blijven eten!

Ondergoed waarmee je kunt blijven eten!

Door Shelley Beekman - Donderdag 12 December 2013 | 09:30

onderjurkjes en ondergoed

Waar denk je het eerste aan als ik zeg kerst? Bij veel mensen zal “lekker eten” hoog in het lijstje staan. En zeg nou zelf, rond de feestdagen wordt er ook ontzettend veel lekkers gegeten. En natuurlijk wil je niks overslaan want vanaf 1 januari ga je écht gezond eten en daarom moet je er nu extra van genieten.

Dus terwijl jij nog een hap viennetta naar binnen werkt, nadat je net een halve gourmetschaal hebt opgepeuzeld, voel je dat je buik inmiddels maatje zwanger heeft en dat is goed te zien dankzij je strakke jurk. En dat wil je natuurlijk niet, maar je wilt al dat lekkers ook niet onaangeraakt aan je neus voorbij laten gaan. De oplossing? Een onderjurkje en het liefst eentje met corrigerend effect!

Behalve een onderjurkje kun je ook kiezen voor een boxer of hipster met corrigerend effect. Want niks is zo vervelend als dat vetrolletje dat ontstaat door je panty en die wil je het liefst niet door je jurk heen zien. Een strak hemdje kan ook helpen om de boel een beetje strak te trekken. Daarvoor hief je niet eens naar de sportschool.

Behalve om je lichaam wat meer in shape te brengen kan een onderjurkje ook ideaal zijn als je jurk een beetje doorschijnt of als-ie nét te kort is. We moeten dit fantastische kledingstuk eens wat meer waarderen. Ik kan bijvoorbeeld echt niet meer zonder mijn vertrouwde strakke onderjurkje. Hoe gênant is het als het hele winkelcentrum van jouw billen kan genieten omdat je rokje omhoog geblazen wordt door de wind?

Hebben we je overtuigd en wil je een jurkje scoren? Je kan een kijkje nemen op onze onderjurkjes pagina, maar we hebben nog meer goed nieuws! Hunkemöller heeft nu t/m 19 december gratis verzending!

Hier zijn wat onderjurkjes en mooi ondergoed waarmee jij de feestdagen wel doorkomt:

onderjurkjes en ondergoed

v.l.n.r. onderjurkje – € 59,95, string-  € 14,99, onderjurkje met print – € 34,99, slip – € 29,99, onderjurkje – € 29,99

 

Lees ook