1. Home
  2. Inspiratie
  3. Shoppen: koningsdag jurkjes 2015

Shoppen: koningsdag jurkjes 2015

Door Arantxa Brammerloo - Woensdag 08 April 2015 | 17:55

Over ongeveer drie weken is het zover: op 27 april vieren we voor de tweede keer Koningsdag! Dat betekent dat we weer massaal op zoek gaan naar oranje outfits en accessoires. Veel vrouwen dealen elk jaar weer met hetzelfde dilemma, want wat trek je aan? Misschien heb jij je oranje (of rood-wit-blauwe) outfit al klaar liggen, maar als dit niet zo is helpen wij je graag een handje. Hieronder vind jij de leukste oranje, rode, witte of blauwe jurkjes zodat jij Koningsdag 2015 geheel in stijl kunt vieren.

Wij houden van oranje!

Op Koningsdag is het bijna onmogelijk om zonder oranje outfit en/of accessoires de deur uit te gaan. Gelukkig is een oranje jurkje niet alleen leuk om te dragen tijdens Koningsdag, het komt namelijk ook heel goed van pas tijdens het EK/WK, vlaggetjesdag én het is een ideale kleur om te dragen in de zomer (na een dagje zonnen lijk je in een oranje jurkje nóg bruiner!). Is oranje niet jouw favoriete kleur? Kies dan voor een pastelkleur, (een combinatie van) rood, wit of blauw. Je hoeft dus niet per se een carnavalsoutfit aan, want er is genoeg hippe kleding te vinden die je het hele jaar door aan kan.

Oranjekoorts
Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet breekt de Oranjekoorts weer los. En voor deze gezellige feestdag wil je natuurlijk alles uit de kast halen! Bereid je daarom goed voor en shop op tijd een Koningsdag jurkje. Wil jij ook goed voor de dag komen maar heb je geen flauw idee wat je aan moet trekken? Wij hebben hier de leukste voor je op een rijtje gezet. Of je nou de stad in gaat, lekker de kroeg in duikt of vrijmarkten wilt afstruinen, met deze jurkjes wordt het een onvergetelijke Koningsdag. En nu nog maar hopen op prachtig lenteweer!

Koninsdag jurkjes 2015

koningsdag jurkjes 2015
NLY One € 87,95 | Vero Moda € 99,99 | NLY Trend € 24,99

 

koningsdag jurkjes 2015

Sisters Point € 32,95 | Rut&Circle € 44,95 | Heine € 89.99 | NLY One € 99,99

 

koningsdag jurkjes 2015 flagsible

Hou jij ook van een beetje korting? Dan hebben we goed nieuws voor je! Als je via Jurkjes.nl een leuk vlaggenjurkje van Flagsible besteld, krijg je 20% korting op je aankoop! De jurkjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen in de maten S t/m XL. Voer bij het afrekenen de code “JURKJES.NL” in. En als je op werkdagen vóór 12.00 uur besteld, wordt je jurkje dezelfde dag al verzonden! Klik hier om gauw een vlaggenjurkje te shoppen.

Klik hier om alle oranje jurkjes te bekijken.

Lees ook