1. Home
  2. Inspiratie
  3. Last minute jurkjes voor Koningsdag shoppen

Last minute jurkjes voor Koningsdag shoppen

Door Arantxa Brammerloo - Maandag 20 April 2015 | 11:16

Jurkjes voor Koningsdag shoppen

Koningsdag is sneller in aantocht dan je denkt: over een week om precies te zijn. En dat betekent dat we ons weer massaal in de nationale kleuren mogen hullen! Als je net als de rest van Nederland van plan bent om eropuit te gaan, is dit je laatste kans om na te denken over je outfit. Het is nu of nooit! Om paniekaanvallen op het laatste moment te voorkomen, kun je hier last minute jurkjes voor Koningsdag shoppen.

Last minute jurkjes voor Koningsdag shoppen

Oké. Je hebt geen outfit, geen tijd om te shoppen en nog maar één week. En dat verlebberde carnavalsjurkje dat op je zolder stof ligt te vangen heeft ook z’n beste tijd gehad. Wat nu? Geen paniek, we’ve got your back! We hebben hieronder een paar superleuke exemplaren voor je uitgelicht die niet per se een rib uit je lijf hoeven te kosten. De jurkjes komen onder andere van webshops zoals Nelly, en deze shops leveren binnen een week. Als je ze op tijd bestelt kun je dus moeiteloos last minute jurkjes voor Koningsdag shoppen, heb je voor het einde van de week je jurkje binnen én hoef je aankomende maandag niet in je normale kloffie feest te vieren. Dat laatste is sowieso geen optie; op Koningsdag ga je of in rood-wit-blauw óf in oranje de straat op. Want als we gaan, gaan we met z’n allen!

Bereid je voor op de oranjegekte!

Wij hoouuden van oorááánje! Ja, stiekem houden we écht van oranje (al is het alleen al om het nostalgische gevoel wat eraan vastkleeft). Het is misschien niet een kleur die je elke dag draagt, maar als je het goed combineert en de juiste tint oranje vindt die bij je huidskleur past, kan het een hele frisse kleur zijn die goed past bij dit seizoen. Ben jij een echte daredevil en durf je het aan om de straat over te gaan in knaloranje? Hier 8 redenen waarom feloranje kleding op Koningsdag de énige optie is.

Be fast or be last, want je wilt natuurlijk niet dat een ander je favoriete jurkje voor je neus wegkaapt! Wil je toch eerst nog even alle oranje jurkjes bekijken? Klik dan hier voor het overzicht. Alvast een fijne Koningsdag!

Lees ook