1. Home
  2. Inspiratie
  3. Zo rock je oranje jurkjes tijdens het WK voetbal voor vrouwen 2023

Zo rock je oranje jurkjes tijdens het WK voetbal voor vrouwen 2023

Door Ilse.bloemendal - Maandag 07 Augustus 2023 | 07:00

Het is zomer, de zon schijnt fel aan de hemel en ons favoriete sportevenement is eindelijk hier: het WK Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen 2023! Wat is er beter dan juichen voor ons nationale team? Juist, juichen in stijl met onze fabulous oranje jurkjes! Dus gooi die verfkwasten en oranje toeters maar in de lucht, want we gaan ons klaarmaken om onze leeuwinnen aan te moedigen in stijl. Hier zijn een paar tips om jouw oranje jurkje te rocken en te shinen tijdens dit geweldige evenement!

1. Het perfecte oranje jurkje kiezen

Het begint allemaal bij het kiezen van het perfecte oranje jurkje! Ga voor een snit die bij jouw lichaam past en waarin je je comfortabel voelt. Of het nu een flirty zomerjurkje is, een casual oversized T-shirt jurkje, of een sportief jersey jurkje – het belangrijkste is dat het oranje is en je het met trots draagt!

2. Mix en match oranje jurkjes met accessoires

Accessoires zijn de sleutel om je oranje look naar een hoger niveau te tillen! Denk aan armbanden, kettingen, enkelbandjes of haaraccessoires in contrasterende kleuren zoals blauw of wit, om het oranje te laten knallen. Vergeet niet om ook een paar coole zonnebrillen toe te voegen om je look helemaal af te maken!

3. Verf jezelf oranje (nou ja, een beetje dan)

Laten we eerlijk zijn, wat is er leuker dan jezelf in de WK-sfeer te dompelen door een beetje oranje verf aan te brengen? Je kunt subtiel beginnen met een oranje nagellak, een tijdelijke oranje tatoeage of oranje make-up accenten op je oogleden of wangen. Zo ben je helemaal klaar om te supporteren!

4. Sneakers, sandalen of slippers?

Nu je jouw perfecte oranje jurkje hebt uitgekozen, is het tijd om na te denken over de schoenen. Wil je een sportieve en comfortabele look? Kies dan voor hippe sneakers. Liever iets meer zomerse vibes? Ga dan voor trendy sandalen. Voor een relaxte beachy look zijn slippers een geweldige keuze. Aan jou de keuze!

5. Oranje hairstyling bij oranje jurkjes

Een andere leuke manier om je liefde voor oranje te tonen, is door je haarstijl aan te passen. Creëer een schattige vlecht met oranje lint, draag een oranje bandana als hoofdband of gebruik haarspelden in de vorm van oranje voetballen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je look uniek!

6. Samen zijn we sterker

Last but not least, onthoud dat het WK voor vrouwen niet alleen om voetbal draait, maar ook om verbondenheid en saamhorigheid. Dus trek niet alleen je oranje jurkje aan, maar moedig ook anderen aan om zich in het oranje te hullen en samen een geweldige tijd te beleven. Laten we onze leeuwinnen met trots steunen en tegelijkertijd stralen in onze oranje pracht!

Dus haal die oranje jurkjes uit de kast, show je stijl, zwaai die vlaggen en laten we samen juichen voor ons geweldige nationale team. GOOOOAAALLLLL!!!

Lees ook