1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sexy op het strand? Strandklaar binnen 5 stappen

Sexy op het strand? Strandklaar binnen 5 stappen

Door Ilse Bloemendal - Woensdag 20 Juli 2022 | 11:33

Ga je naar het strand en wil je er écht goed uitzien? Dit is best nog een lastige opgave. Al snel zie je er helemaal verwaaid uit. Niet heel gek, want niemand gaat naar het strand met een dikke laag make-up en gekrulde haren. Toch kan je er dankzij deze 5 tips mooi, verzorgd én sexy uitzien op het strand.

1. Scheer je benen

De allereerste stap is heel simpel: je benen scheren. Als je zorgt dat alle haren van je benen weg zijn, voel je je gelijk een stuk vrouwelijker. Maak het af met een dikke laag kalmerende lotion om je huid te kalmeren en ingegroeide haartjes te voorkomen en je bent klaar voor de volgende stap.

2. Zorg voor een bruine kleur

Niet iedereen is snel bruin – of krijgt überhaupt een tintje in de zomer. Met een zelfbruinende mousse is dit verleden tijd. Tip van de redactie? De Ambre Solaire Natural Bronze Self Tan Mousse! Deze mousse is eenvoudig aan te brengen en geeft een natuurlijk gebruinde teint na slechts éénmalig aanbrengen. De gebruinde teint houdt tot één week lang. Ideaal!

3. Mooie golvende lokken mogen niet ontbreken

Beach hair, we love it! Als je wel de zee in gaat (lees: kopje onder!), mag je deze tip overslaan. Want dan profiteer jij van de ultieme beach look – super sexy! Als je dat zeewater maar niets vindt, is het een idee om van tevoren je haar licht te krullen. Draai een lok om de krultang, houd een paar minuten vast en laat los. Doe dit alleen met de voorste plukken en klaar ben je.

4. Vergeet je voeten niet

Ook verzorgde voeten horen bij een verzorgde strandlook. Idealiter breng je voor of tijdens de zomer een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste. Zij haalt je eelt weg, lakt je teennagels perfect en laat je voeten weer helemaal stralen. Als je nu niet strandklaar bent…

5. Maak het af met een perfect jurkje

Zomerjurkje aan, zonnebril op en stijlvol tasje erbij en flaneren maar over die boulevard! Ben je benieuwd welke jurkjes er perfect zijn voor op het strand? Laat je dan inspireren door deze leuke zomerjurkjes. Zie hieronder onze favoriete zomerjurkjes, allemaal volgens de laatste trends.

Lees ook