1. Home
  2. Inspiratie
  3. Pretty pasteljurkjes voor de eerste voorjaarskriebels

Pretty pasteljurkjes voor de eerste voorjaarskriebels

Door Michelle Laros - Woensdag 26 Februari 2014 | 14:59

pastel-jurkjes1
De vakantie is alweer even geboekt en mijn eerste festivalkaartjes zijn nét binnen. Tijd dus om mijn donkere winterkleding op te bergen en plaats te maken voor een grote voorjaarsschoonmaak! Als ik denk aan gele kuikentjes, geurende bloemen, vakantie, festivals en een felle zon denk ik aan heerlijke zomerse jurkjes. Het licht aan het eind van de donkere tunnel begint in zicht te komen. Nu denk je vast; ‘licht?’ We bedoelen natuurlijk de fruitige pasteltintjes! Tijd om jouw nieuwe voorjaarsgarderobe samen te stellen.

Waar je vroeger als klein kind helemaal blij van werd, is nu volledig geaccepteerd in het straatbeeld. Lila, zalmroze, mintgroen, vanillegeel, lichtoranje en babyblauw zullen dit jaar een hoofdrol spelen in het modebeeld. De kleuren zorgen voor een frisse en luchtige look. Waarschijnlijk komt deze trend je al bekend voor. Vorig jaar zagen we al eerder de pasteltrend voorbij komen in de voorjaarsshows. Nu lijkt het erop dat de trend echt is doorgezet and we love it!

Doe eens lekker gek en combineer deze zachte kleurtjes eens met knalgroene of knalgele accessoires. In tegenstelling tot de zachte basic look, creëer je nu met neonkleuren een knallende summer look. Wat je ook vaak ziet is dat pastel met zwart wordt gecombineerd.

Tijdens het schrijven van dit artikel krijg ik steeds meer zomerkriebels en kan ik niet wachten tot ik nieuwe zomerjurkjes kan shoppen (jullie ook?). Overigens kun je de jurkjes ook gewoon dragen naar een middagje strand, een feestelijke bruiloft of zelfs naar kantoor.

Om de zomerse vibe te pakken te krijgen met deze pretty pasteltrend, hebben wij de leukste jurken in pastelkleuren voor je op een rij gezet. Ben creatief en combineer! Welke pastelcombinatie is jouw favoriet?

pastel-jurken
Mint&Berry: €39,90          Mint&Berry: €39,90          Zalando: €64,90          Vero Moda: €39,95          Mint&Berry: €34,90
pastel-jurken1

Vila: €54,95            Rick Cardona: €44,95            Kiomi: €59,95             Even&Odd: €49,95            Supertrash: €54,00

Lees ook