1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jurkjes voor Pasen

Jurkjes voor Pasen

Door Michelle Laros - Donderdag 17 April 2014 | 14:41

Het begint erop te lijken dat Pasen een soort  voorjaars-Kerst wordt. Al dat eten, de cadeautjes die hier en daar uitgedeeld worden en niet te vergeten de feestelijke outfits. Je wil er natuurlijk ook op je paasbest uitzien als je ’s ochtends aan het paasontbijt zit bij je schoonouders.

Vroeger ging iedereen strak in pak in de kerkbanken zitten. Want laten we niet vergeten dat het een katholiek feest is. Maar tegenwoordig doet iedereen aan Pasen. Het is tenslotte weer een reden om lekker te eten en jezelf in een mooie jurk te hijsen.

Laten we die kerkelijke outfits maar even voor wat het is. Pasen wordt veel vaker geassocieerd met de lente, kuikentjes en een heerlijk zonnetje. Iedereen is vrolijk en we voelen de lente kriebels of de vlinders van verliefdheid spontaan opkomen. Het is tijd om jezelf weer te laten zien na een donkere winter!

Laat je eigen sex appeal spreken en trek je mooiste jurkje aan in combinatie met een elegant hakje. Kies voor zachte kleuren want Pasen is hét lentefeest. Kleuren als blauw, roze en geel in een pasteltintje passen hier perfect bij. Heb jij even geluk, pastel is de modetrend van dit voorjaar dus je loopt er paasproof bij én je past volledig in het modebeeld.

Om jouw paasontbijt compleet te maken, hebben wij voor jou een aantal jurkjes geselecteerd. Natuurlijk kun je deze jurkjes ook nog na de Pasen door dragen. Fijne paasdagen!

pasen-01
V.l.n.r.: Mint&Berry jurk € 29,90,  Pepe Jeans jurk € 94,95, Oneness jurk € 64,95

pasen-02
V.l.n.r.: Mint&Berry jurk € 59,95, BCB Generation jurk € 84,95, Mint&Berry jurk € 49,95

pasen-03
V.l.n.r.: French Connection jurk € 134,95, Vila jurk € 54,95, Dorothy Perkins jurk € 24,95

Lees ook