1. Home
  2. Inspiratie
  3. 5x leuke zomeroutfits

5x leuke zomeroutfits

Door Ilse Bloemendal - Woensdag 27 Juli 2022 | 13:53

Zon, zee, strand: de zomer belooft veel goeds. Met de tropische temperaturen voor de deur, is het nu de hoogste tijd om al een paar outfits te bedenken. Haal je zomerse jurkjes maar uit de kast – met deze 5 outfits ben je gegarandeerd zomerklaar.

1. De maxi jurk

Hoe korter, hoe beter? Niet als jij een liefhebber van maxi jurken bent! De lange versie van ons geliefde kledingstuk is een absolute eyecatcher en onmisbaar in je kledingkast. Ga dit jaar voor een maxi jurk in een vrolijke bloemenprint. Maak je look compleet met een grote hoed en sandalen.

2. De mini jurk

Toch liever een kort jurkje? Laat je dan inspireren door deze mooie mini jurkjes. De vaak strakke, korte jurkjes laten benen perfect uitkomen en doen het altijd goed op een feestje. Draag dit jurkje naar een feestelijke gelegenheid met een leuke clutch en een paar sleehakken. Oh la la! 

3. De pasteljurk

Over zomerse jurkjes gesproken… Pasteljurkjes zijn niet meer weg te denken uit de huidige modecollectie. We love it – en al helemaal als je een mooi bruin kleurtje hebt in de zomer. Ga bijvoorbeeld net als ons model voor een lichtgele variant. Maak het af met een vrolijk gekleurd tasje en een paar slippers en je bent helemaal summerproof.

4. De spijkerjurk

Wie bewaart, heeft wat. Sommige items zijn gewoon tijdloos. Een spijkerjurk is hier één van. Dus tover hem uit je kast vandaan of ren snel naar de winkel om jouw exemplaar te bemachtigen. Ga voor een variant met een riempje – hiermee leg je de nadruk op je taille en creëer je een sexy summer look.

5. De wikkeljurk

We schreven er al eerder over, de wikkeljurk is een onmisbaar zomer item. Je hebt hem zo aan (en uit), waardoor hij heerlijk luchtig zit en handig is voor naar het strand. Als na een dagje terras je buik niet meer zo plat is als een paar uur daarvoor, hoef je niet te stressen. Dan knoop je je jurk gewoon wat losser. Ideaal!

Lees ook