1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nieuw magazine in de schappen: F.A.L.L. magazine

Nieuw magazine in de schappen: F.A.L.L. magazine

Door Marise Doeve - Donderdag 21 Februari 2013 | 12:50

Lancering nieuw magazine: F.A.L.L. MagazineFashion, Art, Literature & Lifestyle, klinkt interessant? Dan moet je vooral even verder lezen. Sinds gister is ons kleine kikkerlandje namelijk een nieuw (internationaal) magazine rijker: F.A.L.L. magazine, rijkelijk gevuld met voorgenoemde pijlers.

Je zult misschien wel denken, een nieuw tijdschrift? In deze tijd? Ja, presentatrice Lauren Verster verwoordde het al zo mooi als de moed van deze ontzettend jonge redactie. F.A.L.L. magazine is opgezet door de jongste hoofdredacteur ooit.

Vierentwintig jaar oud is Milou Verbeke, initiatiefnemer, hoofdredacteur en uitgever van het blad. Nog geen half jaar geleden zat ze nog in de collegebanken toen ze bedacht, ‘hier hoor ik niet thuis, ik ga iets ander doen’. Binnen no-time regelde ze een lening, sponsoren en een mooie redactie.

Lauren Verster en Milou Verbeke bij de F.A.L.L. Magazine lancering

Resulterend in een prachtig magazine waar Milou, de redactie en eigenlijk heel Nederland trots op mogen zijn. Hoewel het magazine Internationaal en Engelstalig is opgezet is het magazine 100% Nederlands. Oftewel een podium voor nieuw Nederlands talent, ‘niet per se jong maar wel nieuw’ benadrukt de hoofdredactrice.

Met name de covershoot, favoriet van de redactie en gefotografeerd door Nancy Schoenmakers, is hier een goed voorbeeld van. Naast het feit dat er alleen nieuwe talenten aan de shoot meewerkten is stylist en fashion director Mirjam de Ruiter zeker een maand bezig geweest om alleen de mooiste items te verzamelen van nieuwe Nederlandse modeontwerpers.

Tevens zie je op het model en de muren achter haar werk geprojecteerd van nieuwe Nederlandse kunstenaars als Serkan Köse en Moritz Kickler. Om zichzelf telkens te blijven vernieuwen staat er achter in het tijdschrift dan ook een oproep voor nieuw talent om mee te doen aan een competitie waarmee je een publicatie in F.A.L.L. magazine kunt winnen.

Onderonsje met Milou Verbeke

Favoriete merk: ACNE, de groene jurk die ze aanheeft is ook van ACNE (hier te koop).
Favoriete boek: Winter in Madrid van Chris Samson en eigenlijk alles van Annie MG Smith
Favoriete shoot: De shoot van Nancy Schoenmakers met het model voor de muur
Vriend? Ja, al heeft ze het afgelopen half jaar meer met F.A.L.L. te maken gehad dan met haar vriend. Gelukkig is hij zelf ook ondernemer (van 24 jaar oud!) dus hij snapt het heel goed.
Stylingtip? Daar heeft ze Mirjam de Ruiter voor, fashion director bij F.A.L.L.
Stylingtip van Mirjam? Het belangrijkste aan je outfit is dat jij je er goed in voelt. Je moet je kleden naar wie jij bent. Je kunt met kleding namelijk heel goed karakter laten zien en niet alle items staan iedereen goed.

Aanrader? Zeker! Als tijdschrift liefhebbers staan wij achter ieder nieuw tijdschrift op de markt en al helemaal als het zo leuk is opgezet door een gepassioneerde redactie. De toevoeging van literatuur vinden wij ook een verademing in tijdschriften land.

Nieuwsgierig? Het tijdschrift ligt vanaf vandaag in de winkels en op Fallmagazine.com kun je ook al een abonnement afsluiten op het tweemaandelijkse blad. Hieronder geven we jou een kleine sneak preview:

Inkijkexemplaar F.A.L.L. Magazine

Lees ook