1. Home
  2. Inspiratie
  3. New York Fashion Week gaat voor exclusiviteit

New York Fashion Week gaat voor exclusiviteit

Door Shelley Beekman - Dinsdag 10 December 2013 | 10:42

NYFW wordt exclusiever

Grote veranderingen in modeland. Tijdens de New York Fashion Week die in februari 2014 plaats zal vinden zullen grote veranderingen doorgevoerd gaan worden. Het management wil namelijk meer exclusiviteit voor het mode evenement. Dat betekent dat een groot aantal van de vaste fashion show-clan dit jaar geen uitnodiging zal ontvangen.

Het zijn vooral de modebloggers en street-fashion fotografen die niet meer welkom zijn tijdens het jaarlijks terugkerende evenement. “Het werd gewoon een dierentuin, wat vroeger een kans was voor exclusieve ontwerpers om hun collecties te laten zien, werd steeds meer een uitputtende periode voor onze industrie” aldus Catherine Bennett vice-president en directrice van de organisatie van New York Fashion Week.

Voor alle fans die toch willen doen of ze deel uit maken van de New York Fashion Week is er wel een live broadcast waarop alle shows zullen worden uitgezonden. Wie er komende februari wél frontrow zitten is dus nog even afwachten, maar wij zijn in ieder geval razend benieuwd!

bron beeld: twitter.com/burberry

 

Lees ook