1. Home
  2. Inspiratie
  3. Musthave: zomerjurkje van Vero Moda

Musthave: zomerjurkje van Vero Moda

Door Admin - Donderdag 28 Juni 2012 | 12:40

Binnenkort op vakantie of gewoon aan het wachten op ons Nederlandse zomerzonnetje? Dan komt deze aanbieding heel goed van pas! Een heerlijk luchtig zomerjurkje van Vero Moda voor slechts € 12,95!

De Josephine is een bekend model van Vero Moda. Hij komt in vele kleuren en printjes en is altijd één van de populairste modellen van het merk. Ik heb zelf de Josephine al met een leuk bloemenprintje maar deze versie ga ik ook zeker aan mijn garderobe toevoegen.

Het zomerjurkje valt net boven de knieën en is voorzien van een allover croco print. Door de mooie overslaghals krijgt iedere vrouw een mooi decolleté en door het smokwerk aan de achterkant sluit hij ook bij iedere vrouw goed (en toch comfortabel) aan. Het zomerjurkje van Vero Moda is verkrijgbaar in staalblauw en lichtgrijs.

Styling tip: Combineer eens met wat felgekleurde (neon) accessoires voor een knallende look!

Zomerjurkje van Vero Moda | Jurkjes.nl

Shop bovenstaande items hier: Vero Moda jurk van € 34,95, Asos neon roze ketting van € 8,15 voor € 4,07, Rut M.fl. blauwe clutch € 12,95, edc by Esprit neon gele riem € 15,95, Models Own Neon Nagellak trio € 16,29, Seven Seconds neon roze slippers van € 29,95 voor € 24,95

Lees ook