1. Home
  2. Inspiratie
  3. Musthave: party jurkjes voor op vakantie

Musthave: party jurkjes voor op vakantie

Door Elise Takkenberg - Vrijdag 19 Juli 2013 | 09:00

Musthave: party jurkjes | Jurkjes.nl

Ben jij al op vakantie geweest? De zomervakantie is voor velen pas net begonnen, maar de straten lijken al rustiger te worden en tijdens het shoppen wordt er volop ingekocht voor de vakantie. Natuurlijk ga je op pad voor praktische zaken als zonnebrand en een mooie badhanddoek, maar bikini’s en zomerjurkjes mogen ook niet ontbreken in jouw veel te volle koffer.

Maar dan: wat voor jurkjes neem je mee? Er zijn zomerjurkjes in alle soorten en maten, kleuren en patronen, stofjes en details. Op bestemmingen als Ibiza, Kreta, Kos, Albufeira en Lloret de Mar zijn de bar streets ’s avonds oneindig en kun je iedere avond een goed feestje meepakken. Op die avonden verschijn je liever niet in je verkreukelde strandjurkje met spaghettibandjes of in een warme maxi jurk.

Party jurkjes

Op deze grote feesten, waar menig bekend dj komt draaien, is het leuk om uit te pakken. Het is warm, dus je zit niet te wachten op een cocktailjurkje met allerlei extra’s als zware pailletten of metallic effecten. Gelukkig zijn er ook veel party jurkjes voor op vakantie; luchtig, stijlvol, feestelijk en zomers. De jurkjes zijn vaak volwassener dan je strandjurk voor overdag (die tevens prima kan op het strand, hoor!).

Omdat het warm is raden wij af veel accessoires of sieraden te dragen. Een clutch en een mooi statement sieraad (denk aan de statement necklace of grote oorbellen) is voldoende! Wil je er fashionable bijlopen? Neem dan een kijkje op deze pagina voor de laatste trends voor aankomende zomer.

Om jou een handje te helpen hebben wij de leukste zomerse party jurkjes voor je geselecteerd. Welke is jouw favoriet?

Party jurkjes zomer | Jurkjes.nl

V.l.n.r: Jeane Blush € 20,00, Paprika € 19,98, Jeanse Blush € 29,99, Even&Odd € 23,95, Pier One € 31,95, Anna Field € 229,00

Lees ook