1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Molly Bracken

Merk in de spotlight: Molly Bracken

Door Michelle Laros - Donderdag 05 Juni 2014 | 14:20

molly-bracken

Op zoek naar trendy en stijlvolle jurkjes? Daar weet Molly Bracken wel raad mee! Wij vonden het daarom wel eens tijd worden om Molly Bracken eens heerlijk in het zomerse zonnetje te zetten. Het is tenslotte zomer, en daarbij dragen wij, (jullie toch ook?) volop jurkjes. En hoe leuk is het als je weet wat voor verhaal achter jouw jurk zit? Yes, let’s tell a story!

Er was eens…
Lang, lang geleden (2008) was er een vrouw genaamd Catherine Sidonio, haar passie voor mode was ontzettend groot maar ze wist niet goed hoe ze het kon uiten. Tot op een dag, echt waar, vond ze een doosje gevuld met oude sepia foto’s uit de jaren ’20. Op deze foto’s stond een vrouw die liefdevol naar haar lachte en ontzettend veel energie uitstraalde. Catherine noemde de vrouw Molly en vanaf toen is het merk Molly Bracken ontstaan, waar de liefde en energie van de vrouw terug te zien zijn in haar jurkencollectie.

Het merk is ontzettend snel gegroeid. Catherines collecties zijn nu over heel de wereld te vinden, waaronder ook Nederland. Molly Bracken heeft een groot en divers assortiment aan dameskleding van hoge kwaliteit. Haar stijl kun je het beste omschrijven als een mix van retro en casual.

Er worden materialen gebruikt zoals tul, kant en pailletjes. Het gebruik van deze materialen maakt de jurkjes meisjesachtig en schattig om te zien. Naast de jurkjes, zijn er ook tuniekjes, truien, rokken en gave schoenen in de Molly stijl te vinden. De bijzondere combinatie van kleuren en materialen zorgt voor een exclusieve uitstraling en maakt de collectie een ware aanvulling op je personal style. Benieuwd naar meer Molly Bracken, klik dan hier voor de jurkjes.

Lees ook