1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Vila

Merk in de spotlight: Vila

Door Michelle Laros - Dinsdag 22 April 2014 | 17:00

vila-merk

Het modemerk Vila werd opgericht in 1994. Vila heeft winkels in Scandinavië, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Ierland, Estland, IJsland en de Faeröer. Dat betekent heel veel fashion over de hele wereld. Het is een groot bedrijf maar we weten er eigenlijk maar heel weinig van. Tijd om Vila uit te lichten en meer te weten te komen over dit merk.

Het merk

Dit populaire merk heeft meer dan 1.500 groothandel ketens in heel Europa, dat is niet niks. Vila wil kwaliteitsproducten creëren voor een passende prijs. Daarbij maken zij het mogelijk om jonge meiden vrouwelijk te laten kleden met stijl en gevoel voor de nieuwste trends.

Het Vila-meisje

Vila spreekt op haar website over het Vila-meisje. Makkelijk, zo kun je herkenbare dingen misschien terugvinden en weet je dat Vila dé fashion voor jou heeft.

Even in het kort; het Vila-meisje is vrouwelijk, gracieus, avontuurlijk en eigenzinnig. Ze is de trendsetter onder haar vrienden en heeft een open en creatieve persoonlijkheid. Denk jij je hierin te herkennen? Neem dan eens een kijkje in de collectie!

Collectie

De collectie van Vila is geconcentreerd rond flexibiliteit en elegantie. Je vindt er fijne prints met oog voor details. De ontwerpen zijn altijd gebaseerd op de nieuwste trends, kleuren, looks en stoffen. Inspiratie haalt het Vilateam uit modeshows, steden en van de straat. Zoek je nog een jurkje in deze elegante stijl? Dat kan!

Jurken van Vila

Het design van de jurken van Vila varieert van de eenvoudige dagelijkse trendy look tot de elegante party look. De jurkjes zijn gefocust op mooie details, zachte materialen en elegante modellen. De perfecte pasvorm is de eerste prioriteit dus ben vooral niet bang dat niets je zal passen.

Ben je benieuwd naar een van de jurken van Vila? Kijk dan eens op de Vila jurkenpagina voor de uitgebreide collectie.

Lees ook